Zorghotel

Soms heeft u tijdelijk zorg met verblijf nodig. Bijvoorbeeld voor herstel na een ziekenhuisopname. Of misschien wilt u graag op vakantie, maar heeft u zorg nodig. Ook voor tijdelijke zorg kunt u bij Domus Magnus terecht. Een aantal van onze locaties beschikt over zorghotels (zorgappartementen), speciaal ingericht voor een tijdelijk verblijf.

In onze zorghotels kunt u onder professionele begeleiding in alle rust herstellen én genieten. De gemeubileerde appartementen voldoen aan de hoge kwaliteitseisen voor veiligheid, zorg en comfort. Uw zorg en begeleiding leveren wij met ons eigen professionele team.

Herstellen voor u weer naar huis terugkeert

Een zorghotel fungeert vaak als een herstellingsoord; een brug tussen een ziekenhuisopname en de terugkeer naar uw eigen woning. U bent bijvoorbeeld geopereerd maar nog niet klaar om naar uw woning terug te keren. Soms moet de ziekenhuisopname ook mentaal een plek krijgen. Of u hebt een moeilijke periode achter de rug en moet weer even ‘opladen’. In dat soort situaties is een tijdelijk verblijf in een van onze zorghotels een uitkomst. Wij nemen u alles uit handen, zodat u in alle rust en onder professionele begeleiding kunt herstellen. Omdat het merendeel van de bewoners permanent op onze locaties woont, komt u in een huiselijke omgeving terecht waar het prettig verblijven is.

Vakantie met zorg

Wilt u op vakantie maar heeft u zorg nodig? Ook dan biedt een tijdelijk verblijf in een van onze zorghotels uitkomst. Hier voelt een tijdelijk verblijf namelijk écht als vakantie. U bent even weg uit de eigen omgeving, maar ontvangt daarbij wel de zorg die nodig is. En dat 24 uur per dag. Wij doen er alles aan om het onze logees naar hun zin te maken. We verzorgen onder meer alle maaltijden en organiseren dagelijks passende activiteiten. En dat allemaal op een unieke locatie, van de Amsterdamse gracht tot een landgoed in het groen, waardoor het vakantiegevoel versterkt wordt.

Tijdelijk mantelzorg overdragen?

Voor een ander zorgen houdt een mantelzorger langer vol als hij of zij er zelf ook even tussenuit kan om op te laden. Dan is het belangrijk dat de dierbare op een veilige plek verblijft waarbij professionele zorg vanzelfsprekend is. Wij nemen de zorg met alle liefde tijdelijk over van de mantelzorger. Daarbij staan persoonlijkheid en kleinschaligheid voorop. Zo zorgen wij ervoor dat de mantelzorger met een gerust hart op vakantie kan.

Tarieven zorghotel Domus Magnus

Het tarief voor een verblijf in het zorghotel is vanaf € 199*, – per dag. In dit tarief zijn de huur van het gemeubileerde appartement, de driedaagse maaltijden, linnengoed, de deelname aan de welzijnsactiviteiten en de huishouding inbegrepen. U kunt desgewenst gebruik maken van onze was service. De kosten bedragen voor één persoon €35,- en voor twee personen €50,- per week. Afhankelijk van uw zorgverzekering is het mogelijk dat een deel van uw verblijf vergoed wordt via een aanvullende verzekering. Informeert u hiernaar bij uw zorgverzekeraar. De zorg wordt geleverd vanuit de (tijdelijke) indicatie. Het maximale verblijf is drie maanden, het komt geregeld voor dat iemand hierna als vaste bewoner blijft, omdat terug naar huis gaan helaas toch niet blijkt te lukken. Maar vooral omdat het wonen in deze huizen hen eigenlijk heel goed bevalt.

*Voor bovenstaande geldt: prijswijzigingen voorbehouden.

Zorghotel
Tijdelijk verblijf

Meer informatie over zorghotel?

Bent u benieuwd naar de beschikbaarheid van uw zorghotel naar keuze? Neem dan gerust contact met ons op via: 085-0813289 of vraag vrijblijvend een zorghotelbrochure aan.

Bekijk onze zorghotels:

Hilversum

Koetshuys Erica

Koetshuys Erica is een luxe verzorgingshuis van Domus Magnus gelegen in Hilversum. De villa biedt moderne appartementen, zorghotelmogelijkheden, 24-uurszorg en veel persoonlijke aandacht voor uw welzijn.

Amsterdam

De Uylenburgh

In de Amsterdamse Jordaan staat Domus Magnus’ De Uylenburgh, een sfeervol verzorgingshuis en zorghotel voor ouderen. Met persoonlijke 24-uurszorg. Meer weten?

Amsterdam

Het Hendrickszhuys

Het Hendrickszhuys is een luxe verzorgingshuis van Domus Magnus gelegen in Amsterdam. De villa biedt moderne appartementen, zorghotelmogelijkheden, 24-uurszorg en veel persoonlijke aandacht voor uw welzijn.

Warnsveld

Huis Welgelegen

Huis Welgelegen is een luxe verzorgingshuis van Domus Magnus gelegen in Warnsveld. De villa biedt moderne appartementen, zorghotelmogelijkheden, 24-uurszorg en veel persoonlijke aandacht voor uw welzijn.

Warnsveld

Huis ter Weegen

Huis ter Weegen is een luxe verzorgingshuis van Domus Magnus gelegen in Warnsveld. De villa biedt moderne appartementen, zorghotelmogelijkheden, 24-uurszorg en veel persoonlijke aandacht voor uw welzijn.

Baarn

Holland

Holland is een luxe verzorgingshuis van Domus Magnus gelegen in Baarn. De villa biedt moderne appartementen, zorghotelmogelijkheden, 24-uurszorg en veel persoonlijke aandacht voor uw welzijn.

Rotterdam

De Magistraat

De Magistraat is een luxe verzorgingshuis van Domus Magnus gelegen in Rotterdam. De villa biedt moderne appartementen, zorghotelmogelijkheden, 24-uurszorg en veel persoonlijke aandacht voor uw welzijn.

Huizen

Slingerbosch

Zorgvilla Slingerbosch in Huizen biedt kleinschalige, persoonlijke ouderenzorg. Een sfeervol verzorgingshuis op een unieke locatie. Een goed en veilig thuis voor ouderen.

Hilversum

Benvenuta

Benvenuta is een luxe verzorgingshuis van Domus Magnus gelegen in Hilversum. De villa biedt moderne appartementen, zorghotelmogelijkheden, 24-uurszorg en veel persoonlijke aandacht voor uw welzijn.

Nijmegen

De Sterreschans

In een rustige Nijmeegse villawijk staat De Sterreschans, een voormalig schippersinternaat met 43 ruime appartementen voor ouderen die willen wonen met zorg. De authentieke uitstraling in combinatie met de warme en persoonlijke sfeer maken De Sterreschans een unieke woonplek.

Utrecht

De Lindeborg

De Lindeborg biedt particuliere ouderenzorg op een unieke locatie in Utrecht. Een locatie die met recht als indrukwekkend mag worden bestempeld; niet alleen door haar geweldige en centrale ligging aan de Maliebaan, maar ook door de warme sfeer die binnen heerst.

Gouda

Het Sint Jozefpaviljoen

Het Sint Jozefpaviljoen biedt particuliere ouderenzorg op een unieke locatie in Gouda. Hier kunt in in alle rust en ruimte wonen met zorg en genieten. Een goed en veilig thuis voor ouderen.

Hilversum

Villa Walgaerde

Ouderenzorg in Hilversum? Ontdek Villa Walgaerde. Uniek wonen met 24-uurszorg en focus op uw welzijn. Persoonlijke benadering in een sfeervolle woonomgeving.

Deventer

Villa Molenenk

Villa Molenenk is een luxe verzorgingshuis van Domus Magnus gelegen in Deventer. De villa biedt moderne appartementen, zorghotelmogelijkheden, 24-uurszorg en veel persoonlijke aandacht voor uw welzijn.

Brummen

Landgoed Klein Engelenburg

In het mooie Gelderse dorp Brummen ligt het rijksmonument Landgoed Klein Engelenburg. Deze particuliere zorgorganisatie is geschikt voor ouderen met een lichte tot zware zorgvraag, als ook voor mensen met een vorm van dementie.

Den Bosch

De Boschstede

De Boschstede is een luxe verzorgingshuis van Domus Magnus gelegen in 's Hertogenbosch. De villa biedt moderne appartementen, zorghotelmogelijkheden, 24-uurszorg en veel persoonlijke aandacht voor uw welzijn.

Aldeboarn

Boarnsterhim State

Boarnsterhim State in Aldeboarn ademt de huiselijke sfeer van een kleine Friese boerderij. Het heeft 15 appartementen en vier zorghotelkamers met uitzicht op de weilanden en Friese koeien.

Oegstgeest

Het Witte Huis

Aan de rand van landgoed Endegeest in Oegstgeest biedt zorgvilla Het Witte Huis een thuis aan ouderen die hoogwaardige zorg en service behoeven.

Zeist

Landgoed De Wulperhorst

Landgoed De Wulperhorst in Zeist is een klassieke en luxueuse zorgvilla temidden van de bossen en velden van het Utrechts Landschap. Komt u ook bij ons wonen? Het landhuis heeft 25 mooie woonstudio’s en het koetshuis heeft 19 luxe hotelkamers voor revalidatie en tijdelijk herstelverblijf.

Warmond

Mariënhaven

In september 2022 openden de deuren van Valuas Mariënhaven in Warmond. Haar eerste bewoners en hotelgasten namen hun intrek in dit sfeer- en stijlvolle nieuwe thuis.

Den Haag

Residence Haganum

Wonen met zorg en service op niveau, dat doet u bij Residence Haganum. In de stijlvolle stadsvilla in het centrum van Den Haag staat het team dag en nacht klaar

Oirschot

Landgoed Groot Bijstervelt

In het voorjaar van 2020 opende Valuas in het kloostercomplex van Landgoed Groot Bijstervelt te Oirschot 28 appartementen voor bewoners met een intensieve zorgvraag.

Wilt u de nieuwsbrief ontvangen?

Wilt u ongeveer zes keer per jaar onze nieuwsbrief ontvangen?
Vult u dan uw gegevens in.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandDomus Magnus is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering
Direct Contact

Brochure

Rondleiding

Geef aan bij welke locatie u graag een rondleiding zou willen inplannen. Wij nemen contact met u op voor een afspraak.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Stel een vraag

Heeft u een vraag? Stuur ons een bericht en wij nemen contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zorghotel informatie

Belafspraak

Plan hieronder een belafspraak in met onze relatiemanager.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.