Gouda

Het Sint Jozefpaviljoen

  • Uniek wonen met zorg in monumentaal pand in Gouda
  • Gevarieerd activiteitenaanbod
  • 24-uurszorg garantie
  • Vanaf 3.900,- per maand
Rondleiding aanvraag
Entree van Het Sint Jozefpaviljoen in Gouda

Authentiek wonen met zorg in Gouda

In het voormalig weeshuis en rooms-katholiek ziekenhuis van Gouda is sinds december 2019 woonzorglocatie Het Sint Jozefpaviljoen gevestigd. Op deze uniek plek kunt u in alle rust en ruimte wonen met zorg.

Vooraanzicht Het Sint Jozefpaviljoen in Gouda - Luxe verzorgingshuis
Schoonheidssalon Het Sint Jozefpaviljoen

Het Sint Jozefpaviljoen

Graaf Florisweg 77
2805 AH Gouda
T: 085-0645910
info@domusmagnus.com

Een brochure aanvragen Een rondleiding aanvragen

Ligging

Het Sint Jozefpaviljoen is gevestigd in het hoofdgebouw van de Sint Jozeflocatie, het voormalig weeshuis en rooms-katholiek ziekenhuis. Op tien minuten wandelen bevindt zich het centrum van Gouda met talloze winkels, restaurants en musea. Verzorgingshuis Het Sint Jozefpaviljoen ligt voor de wijk Goudshof. Deze nieuwe buurt krijgt veel groenplekken en een waterrijke singel. De zorgvilla zelf beschikt over een ruime, besloten binnentuin met daarin onder meer een moestuin en wandelpaden.

Indeling

Het luxe verzorgingshuis is zeer ruim van opzet. De brede gangen geven een ruimtelijk gevoel en komen de mobiliteit ten goede. De mooie entree leidt naar het hart van de woonzorglocatie; de open keuken met aansluitend diverse gemeenschappelijke ruimten om te ontspannen, dineren of deel te nemen aan activiteiten. Hier bevinden zich diverse fijne plekken die uitnodigen tot het lezen van een boek, het nuttigen van een kop koffie of het bijpraten met uw dierbaren.

Het Sint Jozefpaviljoen herbergt 34 ruime zorgappartementen, verspreid over drie woonlagen. Het grootste appartement meet ruim 100 m2. Een aantal zorgappartementen beschikt over een eigen buitenruimte. De appartementen zijn gemakkelijk per trap of lift te bereiken. Elk appartement bestaat uit een woonkamer, een slaapkamer (of slaapgedeelte), een kitchenette en een luxe badkamer met douche en toilet. Door het hele gebouw is rekening gehouden met het welbevinden van de bewoners. Zo is in iedere badkamer een infrarode warmteplaat ingebouwd. Voordeel daarvan is dat bewoners aangenaam warm blijven na het douchen. De wastafels zijn voorzien van handgrepen.

Wandel zelf door Het Sint Jozefpaviljoen via de virtuele tour!

Een sfeerimpressie van Het Sint Jozefpaviljoen

Benieuwd naar Het Sint Jozefpaviljoen? Bekijkt u gerust de foto's in deze gallery. U krijgt een goede indruk van de sfeer van het pand.

Bewoners aan het woord

"Hier krijg je alles aangereikt en hoef je geen boodschappen meer te doen, niet zelf te koken en schoon te maken. Dat is prettig”

De man van mevrouw Timmer was zorgbehoevend en om die reden had het echtpaar zich ingeschreven bij Het Sint Jozefpaviljoen. Helaas overleed meneer nog voor de verhuizing. Op advies van haar dochter besloot mevrouw Timmer toch naar Het Sint Jozefpaviljoen te verhuizen.

Lees verder
Bewoners aan het woord

"Het was prettig hier rond te lopen en met de mensen te praten. Iedereen was zo vriendelijk. Ik wist toen dat het goed zat.”

Meneer van Scherpenzeel was een van de eerste bewoners van Het Sint Jozefpaviljoen.

Lees verder
Pieter de Jong

De Locatiemanager van Het Sint Jozefpaviljoen

Locatiemanager Pieter de Jong heeft altijd in de zorg zijn werk gevonden. Vanaf zijn 18e werkte hij al als leerling-verpleegkundige in het ziekenhuis en later in de psychiatrie. Later heeft hij diverse managementposities in de zorg gehad. De laatste jaren als directeur van een aantal verpleeghuizen. Naast diverse scholingen in het management heeft Pieter de studie Sociologie afgerond. De ouderenzorg is zijn favoriete werkgebied geworden. Kwaliteit staat daarbij bovenaan. Zijn hart ligt bij de uitvoering van de zorg en vindt een waardevolle verbinding tussen de bewoner en de uitvoerende medewerkers goud waard! Hij is er trots op nu leiding te mogen geven in Het Sint Jozefpaviljoen. Een prachtig gebouw met een aansprekende historie in de stad waar hij ook al meer dan 30 jaar woont.

Persoonlijke aandacht

Persoonlijke aandacht staat bij ons hoog in het vaandel. Met de mooie binnentuinen van onze locaties en de buitenactiviteiten besteden we hier aandacht aan. Onze bewoners komen dan ook graag buiten in de mooie binnentuin om te genieten. Alle vroege bloeiers of bladeren worden gebruikt voor het bloemschikken of de creatieve activiteiten met de bewoners. Daarnaast worden alle maaltijden dagelijks door onze chef-kok bereid met verse ingrediënten uit de tuin.  We organiseren dagelijks activiteiten zoals workshops, lezingen en creatieve middagen. Vanzelfsprekend stemmen we onze activiteiten zo veel mogelijk af op uw persoonlijke interesses.

Professionele ouderenzorg in Gouda

U kunt bij ons een zorgappartement huren indien u een Wlz zorgindicatie heeft. Bij Het Sint Jozefpaviljoen kunt u rekenen op professionele ouderenzorg, aangepast aan uw persoonlijke wensen en behoeften. Er is 24 uur per dag een zorgmedewerker aanwezig. Persoonlijke betrokkenheid staat bij ons hoog in het vaandel. Het horen en zien van onze bewoners is daarbij van groot belang. Wij respecteren uw privacy, maar zijn er wanneer u gezelschap zoekt of een luisterend oor. Als de zorgvraag verandert of de zorgindicatie wijzigt, groeit de geboden zorg met u mee.

Innovaties

De zorgvilla in Gouda kent een rijke historische waarde, maar er is zeker ruimte voor moderne, hedendaagse functionaliteiten. Bij de bouw werden verschillende innovatieve technologieën toegepast op het gebied van ouderen- en dementiezorg. Alle appartementen hebben een badkamer met ingebouwde infraroodpanelen, die zorgen voor aangename warmte na het douchen. Er is ook een speciaal energiezuinig, biodynamisch lichtplan gemaakt waarmee daglicht en schemering worden nagebootst. Daarnaast beschikt ieder appartement over een hospitality tv. Iedere week wordt er een live (veelal klassiek) concert georganiseerd. Het kan echter voorkomen dat een bewoner zich niet goed genoeg voelt om dit bij te wonen, maar het concert niet wil missen. Door de aanwezigheid van hospitality tv, is het mogelijk om de live beelden van het concert in het appartement te bekijken.

particuliere zorgappartement
Tijdelijk verblijf

Heeft u tijdelijke zorg nodig?

Soms heeft u tijdelijk zorg (ELV) met verblijf nodig, bijvoorbeeld na een ziekenhuisopname. Of misschien wilt uw mantelzorger graag op vakantie, maar heeft u wel zorg nodig. Ook voor tijdelijke zorg kunt bij Domus Magnus terecht.

Lees meer

Kosten

Wij bieden een full service pakket voor wonen, zorg en leven. Hiervoor betaalt u een vaste maandelijkse bijdrage, de woonservicekosten. Bij Het Sint Jozefpaviljoen woont u vanaf 3.900,- per maand.

Meer weten over de kosten

Actueel

Onze laatste nieuwsberichten en blogs.

Naar alle nieuwsberichten

Actueel

Fleurâge Residences verder onder Domus Valuas

In de snelgroeiende markt van particuliere woon-zorgvoorzieningen voor ouderen neemt Domus Valuas branchegenoot Fleurâge Residences uit Bloemendaal over. Door deze overname breidt Domus Valuas haar portefeuille van particuliere woon-zorgvoorzieningen verder uit.

Actueel

Strijden voor Alpe d’HuZes

Op 1 juni gaat onze collega Barbara Hermans, Manager Zorgfinanciering en - control meedoen aan de Alpe d’Huzes als onderdeel van Team 2 George Coppens Challenge. Dit ter nagedachtenis aan George Coppens, echtgenoot van haar dierbare vriendin Roosmarijn de Boer, die vorig jaar bij een noodlottig skiongeluk om het leven kwam.

Actueel

Voor de tweede keer op rij in de Top 10 van Zorgkaart Nederland

Domus Magnus staat voor de tweede keer op rij in de Zorgkaart Nederland Top 10 als één van de 10 best gewaardeerde in de categorie Verpleeghuiszorg. Dit aan de hand van de waarderingen die zijn geplaatst tussen 1 januari en 1 november 2022. Onze 17 locaties scoren gemiddeld een 9,1! Hartelijk dank allemaal voor het achterlaten van een review. En heel veel dank aan onze fantastische zorgmedewerkers! 

Relatiemanager Esther Limpens

Kunnen wij u helpen?

“Het Sint Jozefpaviljoen is omgetoverd tot een ruime en rustige locatie met moderne appartementen. Nieuwsgierig? Ik geef u graag een rondleiding.” - Esther Limpens, relatiemanager

Wilt u de nieuwsbrief ontvangen?

Wilt u ongeveer zes keer per jaar onze nieuwsbrief ontvangen?
Vult u dan uw gegevens in.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandDomus Magnus is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering
Direct Contact

Brochure

Rondleiding

Geef aan bij welke locatie u graag een rondleiding zou willen inplannen. Wij nemen contact met u op voor een afspraak.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Stel een vraag

Heeft u een vraag? Stuur ons een bericht en wij nemen contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zorghotel informatie

Belafspraak

Plan hieronder een belafspraak in met onze relatiemanager.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.