Klacht indienen

Wilt u direct uw klacht indienen?

U kunt uw klacht indienen met het klachtenformulier. Wilt u meer weten over de procedure van het indienen van uw klacht, leest u dan eerst de onderstaande informatie.

Klachtenformulier

Hoewel de medewerkers van Domus Magnus er alles aan zullen doen de zorg, de behandeling en het verblijf zo prettig mogelijk te maken, kan het gebeuren dat iets niet naar wens verloopt en kunnen klachten ontstaan. In zo’n geval vinden wij het belangrijk dat de bewoner dit aan ons kenbaar maakt. Alleen op deze manier kunnen wij ervan leren en onze dienstverlening aanpassen. Wij vinden het belangrijk zorgvuldig om te gaan met klachten en het vertrouwen op een goede manier te herstellen.

In de onderstaande stappen leggen we u graag uit hoe u een klacht kunt indienen.

Stap 1
Klacht indienen op de locatie

Indien een bewoner een klacht heeft, vinden wij het belangrijk dat deze klacht eerst wordt besproken met degene op wie dit betrekking heeft. Leidt dit gesprek niet tot een bevredigende oplossing, dan kan de bewoner bemiddeling vragen van de locatiemanager, regiomanager en/of Klachtenfunctionaris.

Stap 2
Klacht indienen bij een onafhankelijke Klachtenfunctionaris

Domus Magnus heeft een onafhankelijke Klachtenfunctionaris aan zich verbonden die kan ondersteunen bij het zo goed mogelijk oplossen van de klacht. Een verzoek tot klachtbemiddeling kan schriftelijk of telefonisch worden aangevraagd bij de Klachtenfunctionaris via de volgende routes:

Stap 3
Geschillencommissie

Is de klacht van dien aard dat deze binnen de organisatie en met de onafhankelijke Klachtenfunctionaris niet kan worden opgelost, dan kan de bewoner zich wenden tot de Geschillencommissie Verzorging, Verpleging en Geboortezorg. Meer informatie hierover is te vinden op www.geschillencommissie.nl.

Onvrijwillige zorg (Wzd)

Heeft u een klacht over de onvrijwillige zorg (Wzd) of wilt u ondersteuning hierbij? Neem dan contact op met de cliëntvertrouwenspersoon Wzd.

Lees meer over de werkwijze en procedure van het indienen van klachten in het klachtenreglement.

Wilt u de nieuwsbrief ontvangen?

Wilt u ongeveer zes keer per jaar onze nieuwsbrief ontvangen?
Vult u dan uw gegevens in.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandDomus Magnus is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering
Direct Contact

Brochure

Rondleiding

Geef aan bij welke locatie u graag een rondleiding zou willen inplannen. Wij nemen contact met u op voor een afspraak.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Stel een vraag

Heeft u een vraag? Stuur ons een bericht en wij nemen contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zorghotel informatie

Belafspraak

Plan hieronder een belafspraak in met onze relatiemanager.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.