Hilversum

Villa Walgaerde

  • Kleinschalig wonen met zorg in Hilversum
  • 15 appartementen met privé badkamer
  • Heerlijke Engelse tuin
  • Wonen met dementiezorg
  • 24-uurszorg garantie
  • Vanaf 3.650,- per maand
Rondleiding aanvraag
Villa Walgaerde in Hilversum. Oprijlaan en vooraanzicht.

Kleinschalig wonen met zorg in Hilversum

Midden in een groene villawijk in Hilversum ligt woonzorglocatie Villa Walgaerde. Deze fraaie zorgvilla in Engelse landhuisstijl biedt 15 appartementen aan ouderen die op kleinschalige, veilige en vertrouwde wijze willen wonen met de garantie van 24-uurszorg.

Ligging

Villa Walgaerde ligt in de wijk Trompenberg. De villa is een gemeentelijk monument en werd in 2009 compleet gerenoveerd met behoud van de authentieke details. De villa is omringd met groen en grenst aan het Gooisch Natuurreservaat. Ook het gezellige centrum van Hilversum ligt op enkele minuten rijden. Villa Walgaerde is eenvoudig te bereiken met de auto en vrij parkeren voor de deur is mogelijk.

Indeling

Op de begane grond van het verzorgingshuis bevinden zich drie sfeervolle huiskamers, met een openhaard, openslaande deuren en een fraai balkenplafond. De aangrenzende leefkeuken biedt uitzicht op de 2000 m2 grote tuin. Het huis is qua duurzaamheid en energiezuinigheid volledig aangepast aan de eisen van de moderne tijd. Villa Walgaerde beschikt over 15 appartementen variërend van 30 tot 50 m2. Alle appartementen hebben een woon- slaapkamer en een privé badkamer met douche en toilet. Sommige appartementen hebben originele details als inbouwkasten, glas-in-lood of een eigen buiten. Het luxe verzorgingshuis heeft verdiepingen die met een lift te bereiken zijn. Het pand is volledig afgestemd op de mobiliteits- en veiligheidsbehoeften van ouderen.

Een sfeerimpressie van Villa Walgaerde

Benieuwd naar Villa Walgaerde? Bekijkt u gerust de foto's in deze gallery. U krijgt een goede indruk van de gemoedelijke sfeer binnen het pand.

Persoonlijke aandacht

Persoonlijke aandacht staat bij ons hoog in het vaandel. Met de mooie binnentuinen van onze locaties en de buitenactiviteiten besteden we hier aandacht aan. Onze bewoners komen dan ook graag buiten in de mooie binnentuin om te genieten. Alle vroege bloeiers of bladeren worden gebruikt voor het bloemschikken of de creatieve activiteiten met de bewoners. Daarnaast worden alle maaltijden dagelijks door onze chef-kok bereid met verse ingrediënten uit de tuin.  We organiseren dagelijks activiteiten zoals workshops, lezingen en creatieve middagen. Vanzelfsprekend stemmen we onze activiteiten zo veel mogelijk af op uw persoonlijke interesses.

Professionele ouderenzorg

U kunt bij ons een zorgappartement huren indien u een Wlz zorgindicatie heeft. Bij Villa Walgaerde kunt u rekenen op professionele ouderenzorg, aangepast aan uw persoonlijke wensen en behoeften en uitgevoerd door een hecht en betrokken zorgteam. Persoonlijke aandacht staat hierbij hoog in het vaandel. De geboden zorg loopt uiteen van lichte verzorging tot volledige verpleging. Villa Walgaerde biedt ruimte voor ouderen met zowel een zorgvraag op lichamelijk als op cognitief gebied.

Aangenaam leven

Voor en met de bewoners van Villa Walgaerde worden er dagelijks passende activiteiten georganiseerd zoals meezingen met een pianist, gezamenlijk een spel spelen of genieten van een ijsje op het zonnige terras. De week wordt altijd feestelijk afgesloten met een (klassiek) concert. Familie en vrienden zijn hierbij uiteraard van harte welkom. Daarnaast organiseren de activiteitenbegeleiders diverse uitstapjes en laten daarbij de persoonlijke wensen van de bewoners graag in vervulling gaan.

Wandel zelf door Villa Walgaerde middels de virtuele tour

particuliere zorgappartement
Tijdelijk verblijf

Heeft u tijdelijke zorg nodig?

Soms heeft u tijdelijk zorg (ELV) met verblijf nodig, bijvoorbeeld na een ziekenhuisopname. Of misschien wilt uw mantelzorger graag op vakantie, maar heeft u wel zorg nodig. Ook voor tijdelijke zorg kunt bij Domus Magnus terecht.

Lees meer

Kosten

Wij bieden een full service pakket voor wonen, zorg en leven. Hiervoor betaalt u een vaste maandelijkse bijdrage, de woonservicekosten. Bij Villa Walgaerde hanteren wij een vanafprijs van 3.650,- voor de woonservicekosten per maand.

Meer weten over de kosten

De locatiemanager van Villa Walgaerde

Locatiemanager Francis Kastermans heeft al 12 jaar leidinggevende ervaring in de ouderenzorg. Ze helpt teams in de groei naar samenwerking, waardoor ook de bewoner het beste uit zichzelf kan halen. Waardevol werk, voor onze meest kwetsbare doelgroep, verdient een fijne werkbeleving met voldoening. En dat komt onze bewoners ten goede. Een “mooie dag” is daarvan het resultaat.

Actueel

Onze laatste nieuwsberichten en blogs.

Naar alle nieuwsberichten

Actueel

Fleurâge Residences verder onder Domus Valuas

In de snelgroeiende markt van particuliere woon-zorgvoorzieningen voor ouderen neemt Domus Valuas branchegenoot Fleurâge Residences uit Bloemendaal over. Door deze overname breidt Domus Valuas haar portefeuille van particuliere woon-zorgvoorzieningen verder uit.

Actueel

Strijden voor Alpe d’HuZes

Op 1 juni gaat onze collega Barbara Hermans, Manager Zorgfinanciering en - control meedoen aan de Alpe d’Huzes als onderdeel van Team 2 George Coppens Challenge. Dit ter nagedachtenis aan George Coppens, echtgenoot van haar dierbare vriendin Roosmarijn de Boer, die vorig jaar bij een noodlottig skiongeluk om het leven kwam.

Actueel

Voor de tweede keer op rij in de Top 10 van Zorgkaart Nederland

Domus Magnus staat voor de tweede keer op rij in de Zorgkaart Nederland Top 10 als één van de 10 best gewaardeerde in de categorie Verpleeghuiszorg. Dit aan de hand van de waarderingen die zijn geplaatst tussen 1 januari en 1 november 2022. Onze 17 locaties scoren gemiddeld een 9,1! Hartelijk dank allemaal voor het achterlaten van een review. En heel veel dank aan onze fantastische zorgmedewerkers! 

Kunnen wij u helpen?

"Met alle plezier laat ik u de prachtige villa zien zodat u met eigen ogen de huiselijkheid kunt ervaren." - Marieke Gitzels, relatiemanager

Wilt u de nieuwsbrief ontvangen?

Wilt u ongeveer zes keer per jaar onze nieuwsbrief ontvangen?
Vult u dan uw gegevens in.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandDomus Magnus is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering
Direct Contact

Brochure

Rondleiding

Geef aan bij welke locatie u graag een rondleiding zou willen inplannen. Wij nemen contact met u op voor een afspraak.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Stel een vraag

Heeft u een vraag? Stuur ons een bericht en wij nemen contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zorghotel informatie

Belafspraak

Plan hieronder een belafspraak in met onze relatiemanager.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.