Huizen

Slingerbosch

 • Ouderenzorg op niveau in Huizen
 • Zorgvilla met heerlijke ruime tuin
 • Uitgebreid activiteitenaanbod
 • Zeer geschikt voor echtparen
 • Vanaf 3.990,- per maand
Belafspraak plannen
Woonzorglocatie Slingerbosch in Huizen

Kleinschalige persoonlijke ouderenzorg in Huizen

In de lommerrijke wijk Crailo in Huizen ligt de villa Slingerbosch. Op nog geen twintig minuten rijden van Amsterdam staat deze prachtige woonzorglocatie waar uw persoonlijke welzijn voorop staat.

Ligging

Een slingerende oprit door het groen leidt naar zorgresidentie Slingerbosch. Een prachtig pand, dat met zijn klassieke witte muren en leistenen kap de sfeer ademt van een Engels landhuis. Slingerbosch werd in 1939 gebouwd naar een ontwerp van de architect Anthonie Pieter Smits (1881 – 1957). In 2020 is de zorgvilla uitgebreid een vleugel met zes moderne zorgappartementen.

Slingerbosch ligt in de prachtige villawijk Crailo, aan de rand van Huizen. Door de ligging vlakbij snelweg A1 is Slingerbosch uitstekend bereikbaar. Bij de zorgvilla is voldoende eigen parkeergelegenheid. In de omgeving liggen de fraaie Gooische plaatsen Blaricum en Laren, het prachtige Crailose bos, de heide en populaire eetgelegenheden als De Tafelberg en De Goede Gooier.

Indeling

Slingerbosch telt 22 appartementen die variëren in grootte van 30 tot 65 m2. Elk appartement bestaat uit een woonkamer met (apart) slaapgedeelte en een luxe badkamer. De tweekamerappartementen zijn zeer geschikt voor echtparen. Naast de appartementen beschikt Slingerbosch over een riante woonkamer met open haard en vleugel, de herenkamer met een authentieke bar en een ruime lichte serre waarin ook de open keuken huist. Hier genieten bewoners van de verse maaltijden of lezen zij de krant onder het genot van een kop koffie of thee. De gemeenschappelijke ruimten bieden direct toegang tot de tuin van ruim 1 hectare met haar fijne terrassen.

Routebeschrijving

ATENTIE: Als u gebruikt maakt van Google Maps graag intoetsen Amersfoortsestraatweg 180 (niet 202).

Vanuit Amsterdam (A1)

 • Op de A1 neemt u afslag (7) Bussum.
 • Aan het eind van de afrit bij de stoplichten gaat u linksaf richting Bussum, volg Bussum. U nadert een (ovale) rotonde die u vierkwart volgt, dus over het viaduct en weer terug.
 • U gaat rechtsaf de Amersfoortsestraatweg op. U staat dan bij het gebouw van Koninklijke Visio. U rijdt vervolgens rechtdoor op de ventweg naast de A1 de doodlopende straat in. Op het einde van de straat als het een fietspad wordt,  ziet u links een groot hek met de naam  Slingerbosch.

Vanuit Amersfoort (A1)

 • Op de A1 neemt u afslag (7) Naarden/Bussum.
 • U gaat rechtdoor richting Bussum. U nadert een (ovale) rotonde die u vierkwart volgt, dus over het viaduct en weer terug.
 • U gaat rechtsaf de Amersfoortsestraatweg op. U staat dan bij het gebouw van Koninklijke Visio. U rijdt vervolgens rechtdoor op de ventweg naast de A1 de doodlopende straat in. Op het einde van de straat als het een fietspad wordt,  ziet u links een groot hek met de naam  Slingerbosch.

 

Een sfeerimpressie van Slingerbosch

Benieuwd naar woonzorglocatie Slingerbosch? Bekijkt u gerust de foto's in deze gallery. U krijgt een goede indruk van het pand, de gemeenschappelijke ruimten en de heerlijke tuin.

Ouderenzorg afgestemd op uw behoeften

U kunt bij ons een zorgappartement huren indien u een Wlz zorgindicatie heeft. Bij Slingerbosch kunt u rekenen op professionele ouderenzorg. Samen met u en uw dierbaren wordt er een persoonlijk zorgarrangement opgesteld. De geboden zorg kan uiteenlopen van lichte verzorging tot volledige verpleging. Bij Slingerbosch kunt u terecht met zowel een lichamelijke als een cognitieve zorgvraag. Er is 24 uur per dag een zorgmedewerker aanwezig.

Aangenaam en rustig leven

Naast 24-uurs zorg biedt Slingerbosch een uitgebreid activiteitenaanbod. Dagelijks vinden er groepsactiviteiten plaats. Daarnaast organiseren de activiteitenbegeleiders uitstapjes en laten we de persoonlijke wensen van onze bewoners graag in vervulling gaan. Ook de gezelligheid van een huisdier is van harte welkom. Bij Slingerbosch wordt met veel passie vers gekookt door een kok. Hierbij wordt zoveel als mogelijk rekening gehouden met de persoonlijke wensen van de bewoners.

Wandelt u zelf door Slingerbosch middels de virtuele tour.

Kosten

Wij bieden een full service pakket voor wonen, zorg en leven. Hiervoor betaalt u een vaste maandelijkse bijdrage, de woonservicekosten. Bij Slingerbosch hanteren wij een vanafprijs van 3.990,- voor de woonservicekosten per maand.

Meer weten over de kosten
particuliere zorgappartement
Tijdelijk verblijf

Heeft u tijdelijke zorg nodig?

Soms heeft u tijdelijk zorg (ELV) met verblijf nodig, bijvoorbeeld na een ziekenhuisopname. Of misschien wilt uw mantelzorger graag op vakantie, maar heeft u wel zorg nodig. Ook voor tijdelijke zorg kunt bij Domus Magnus terecht.

Lees meer
Locatiemanager Gerjanneke Grijpma

De locatiemanager van Slingerbosch

De drijvende kracht achter de sfeervolle villa Slingerbosch is locatiemanager Gerjanneke Grijpma. Gerjanneke heeft haar sporen in verschillende gebieden van de ouderenzorg verdiend. Van Verpleegkundige-A is zij opgeklommen tot de studie Verpleegkunde op HBO niveau, om vervolgens een aanvullende studie maatschappelijk werk te volgen. Zij is dus op alle lagen die men tegenkomt in de zorg gekwalificeerd en heeft als zodanig ook ruime werkervaring opgedaan. Tijdens haar laatste studie heeft zij zich bovendien nog georiënteerd in de richting van het management. Hierdoor beschikt zij over alle kwaliteiten die je nodig hebt om als locatiemanager bij Domus Magnus te functioneren. Zij kan zich door haar brede ervaring goed inleven in zowel de doelgroep als in het personeel. Af te lezen aan het succes van de afgelopen jaren is Gerjanneke in staat om een sterk team samen te stellen en een goede sfeer te scheppen. Een sterk team betekent voor Gerjanneke: “Samen met familie en personeel, gelijkwaardig op alle niveaus om de bewoners heen staan zodat zij die persoonlijke zorg en aandacht krijgen die zij verdienen. Villa Slingerbosch staat daardoor voor kwaliteit en een plek om je thuis te voelen.”

Actueel

Onze laatste nieuwsberichten en blogs.

Naar alle nieuwsberichten

Actueel

Fleurâge Residences verder onder Domus Valuas

In de snelgroeiende markt van particuliere woon-zorgvoorzieningen voor ouderen neemt Domus Valuas branchegenoot Fleurâge Residences uit Bloemendaal over. Door deze overname breidt Domus Valuas haar portefeuille van particuliere woon-zorgvoorzieningen verder uit.

Actueel

Strijden voor Alpe d’HuZes

Op 1 juni gaat onze collega Barbara Hermans, Manager Zorgfinanciering en - control meedoen aan de Alpe d’Huzes als onderdeel van Team 2 George Coppens Challenge. Dit ter nagedachtenis aan George Coppens, echtgenoot van haar dierbare vriendin Roosmarijn de Boer, die vorig jaar bij een noodlottig skiongeluk om het leven kwam.

Actueel

Voor de tweede keer op rij in de Top 10 van Zorgkaart Nederland

Domus Magnus staat voor de tweede keer op rij in de Zorgkaart Nederland Top 10 als één van de 10 best gewaardeerde in de categorie Verpleeghuiszorg. Dit aan de hand van de waarderingen die zijn geplaatst tussen 1 januari en 1 november 2022. Onze 17 locaties scoren gemiddeld een 9,1! Hartelijk dank allemaal voor het achterlaten van een review. En heel veel dank aan onze fantastische zorgmedewerkers! 

Kunnen wij u helpen?

"Bent u nieuwsgierig naar Slingerbosch? Ik geef u graag een rondleiding. Neem gerust contact op." - Marieke Gitzels, relatiemanager

Wilt u de nieuwsbrief ontvangen?

Wilt u ongeveer zes keer per jaar onze nieuwsbrief ontvangen?
Vult u dan uw gegevens in.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandDomus Magnus is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering
Direct Contact

Brochure

Rondleiding

Geef aan bij welke locatie u graag een rondleiding zou willen inplannen. Wij nemen contact met u op voor een afspraak.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Stel een vraag

Heeft u een vraag? Stuur ons een bericht en wij nemen contact met u op.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zorghotel informatie

Belafspraak

Plan hieronder een belafspraak in met onze relatiemanager.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.