Hilversum

Koetshuys Erica

  • Villa voor ouderenzorg in centrum Hilversum
  • 19 ruime appartementen
  • Wonen met 24-uurszorg en gevarieerd activiteitenaanbod
  • Zonnige tuin met terrassen
  • Vanaf 3.950- per maand
Rondleiding aanvraag
Koetshuys Erica tuin

Kleinschalig wonen met zorg in Hilversum

Koetshuys Erica is een kleinschalige zorgvilla vlak naast het centrum van Hilversum. Het gemeentelijk monument uit 1889 herbergt 19 knusse appartementen en met smaak ingerichte gemeenschappelijke ruimten. De rustige en gemoedelijke sfeer maken Koetshuys Erica een bijzonder fijne plek waar ouderen kunnen wonen met zorg .

Ligging

De woonzorglocatie met beschermd stadsgezicht is gelegen in de rustige villawijk Boomberg nabij het centrum van Hilversum. De winkels en het station bevinden zich op loopafstand. Ondanks deze centrale ligging ervaart men in het monumentale pand en de rondom gelegen tuin een serene rust en huiselijke sfeer.

Indeling

Vanuit de lichte woonkamer met open haard en vleugel, kijk je door de schuifdeuren naar de naastgelegen ruimtes. In de aangrenzende herenkamer staat een gezellige leestafel en het aquarium, waar men in alle rust kan genieten van een kop koffie of thee. De open leefkeuken met zitgelegenheid geeft uitzicht op de historische binnentuin, die door de openslaande deuren te bereiken is.

Dit verzorgingshuis in Hilversum is splitlevel opgebouwd. Hierdoor zijn er geen lange trappen, maar steeds slechts een aantal treden naar de volgende verdieping. Uiteraard is elk appartement ook goed bereikbaar met de lift. De 19 woonzorgappartementen hebben een oppervlakte tussen de 30 en 45 m2. Ieder appartement bestaat uit een woonkamer met slaapgelegenheid en een eigen luxe badkamer met douche en toilet. Een aantal appartementen beschikt daarbij over een Frans balkon of een dakterras. Het pand is uiteraard volledig afgestemd op de mobiliteits- en veiligheidsbehoeften van ouderen.

Een sfeerimpressie van Koetshuys Erica

Deze gallery geeft u een beeld van Koetshuys Erica. Bekijkt u gerust de foto's van het interieur en exterieur van deze woonzorglocatie.

Persoonlijke aandacht

Persoonlijke aandacht staat bij ons hoog in het vaandel. Met de mooie binnentuinen van onze locaties en de buitenactiviteiten besteden we hier aandacht aan. Onze bewoners komen dan ook graag buiten in de mooie binnentuin om te genieten. Alle vroege bloeiers of bladeren worden gebruikt voor het bloemschikken of de creatieve activiteiten met de bewoners. Daarnaast worden alle maaltijden dagelijks door onze chef-kok bereid met verse ingrediënten uit de tuin.  We organiseren dagelijks activiteiten zoals workshops, lezingen en creatieve middagen. Vanzelfsprekend stemmen we onze activiteiten zo veel mogelijk af op uw persoonlijke interesses.

Particuliere ouderenzorg in Hilversum

U kunt bij ons een zorgappartement huren indien u een Wlz zorgindicatie heeft.  Koetshuys Erica biedt kundige ouderenzorg, uitgevoerd door eigen personeel. Veiligheid en geborgenheid staan hier hoog in het vaandel. De geboden ouderenzorg loopt uiteen van verzorging tot intensieve verpleging en behandeling. Er is te allen tijde een zorgmedewerker aanwezig op de locatie, 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Uitgebreid en passend activiteitenprogramma

Naast de zorg bieden de welzijnsmedewerkers ook een uitgebreid activiteitenaanbod. Er worden regelmatig uitstapjes, themaweken en andere activiteiten georganiseerd. Een bezoekje aan de markt, genieten van de zon in de tuin of een stuk fietsen met de duofiets; de bewoners gaan er graag op uit. Wekelijks is er een huiskamerconcert waar naar uitgekeken wordt door bewoners en hun familieleden en kennissen. Een vast keukenteam bereidt dagelijks drie verse maaltijden. Hierbij wordt rekening gehouden met de persoonlijke wensen van de bewoners.

Wandel zelf door Koetshuys Erica via de virtuele tour

Kosten

Wij bieden een full service pakket voor wonen, zorg en leven. Hiervoor betaalt u een vaste maandelijkse bijdrage, de woonservicekosten. Bij Koetshuys Erica hanteren wij een vanafprijs van €3.950,- voor de woonservicekosten per maand.

Meer weten over de kosten
particuliere zorgappartement
Tijdelijk verblijf

Heeft u tijdelijke zorg nodig?

Soms heeft u tijdelijk zorg (ELV) met verblijf nodig, bijvoorbeeld na een ziekenhuisopname. Of misschien wilt uw mantelzorger graag op vakantie, maar heeft u wel zorg nodig. Ook voor tijdelijke zorg kunt bij Domus Magnus terecht.

Lees meer

De locatiemanager van Koetshuys Erica

Locatiemanager Francis Kastermans heeft al 12 jaar leidinggevende ervaring in de ouderenzorg. Ze helpt teams in de groei naar samenwerking, waardoor ook de bewoner het beste uit zichzelf kan halen. Waardevol werk, voor onze meest kwetsbare doelgroep, verdient een fijne werkbeleving met voldoening. En dat komt onze bewoners ten goede. Een “mooie dag” is daarvan het resultaat.

Actueel

Onze laatste nieuwsberichten en blogs.

Alle nieuwsberichten bekijken

Actueel

Fleurâge Residences verder onder Domus Valuas

In de snelgroeiende markt van particuliere woon-zorgvoorzieningen voor ouderen neemt Domus Valuas branchegenoot Fleurâge Residences uit Bloemendaal over. Door deze overname breidt Domus Valuas haar portefeuille van particuliere woon-zorgvoorzieningen verder uit.

Actueel

Strijden voor Alpe d’HuZes

Op 1 juni gaat onze collega Barbara Hermans, Manager Zorgfinanciering en - control meedoen aan de Alpe d’Huzes als onderdeel van Team 2 George Coppens Challenge. Dit ter nagedachtenis aan George Coppens, echtgenoot van haar dierbare vriendin Roosmarijn de Boer, die vorig jaar bij een noodlottig skiongeluk om het leven kwam.

Actueel

Voor de tweede keer op rij in de Top 10 van Zorgkaart Nederland

Domus Magnus staat voor de tweede keer op rij in de Zorgkaart Nederland Top 10 als één van de 10 best gewaardeerde in de categorie Verpleeghuiszorg. Dit aan de hand van de waarderingen die zijn geplaatst tussen 1 januari en 1 november 2022. Onze 17 locaties scoren gemiddeld een 9,1! Hartelijk dank allemaal voor het achterlaten van een review. En heel veel dank aan onze fantastische zorgmedewerkers! 

Kunnen wij u helpen?

"Komt u een keertje langs? Marieke Gitzels, relatiemanager

Wilt u de nieuwsbrief ontvangen?

Wilt u ongeveer zes keer per jaar onze nieuwsbrief ontvangen?
Vult u dan uw gegevens in.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandDomus Magnus is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering
Direct Contact

Brochure

Rondleiding

Geef aan bij welke locatie u graag een rondleiding zou willen inplannen. Wij nemen contact met u op voor een afspraak.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Stel een vraag

Heeft u een vraag? Stuur ons een bericht en wij nemen contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zorghotel informatie

Belafspraak

Plan hieronder een belafspraak in met onze relatiemanager.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.