Over ons

Landelijke woonzorgorganisatie

Sinds 2004 biedt Domus Magnus particuliere ouderenzorg op unieke locaties in Nederland. De in totaal 17 woonzorglocaties bevinden zich midden in de stad of in de directe omgeving van bossen of een gezellig dorp. Alle locaties, of het nu om een oud stadsziekenhuis of een monumentaal landgoed gaat, staan op unieke plekken en zijn volledig ingericht op de behoeften van ouderen. Domus Magnus biedt particuliere (intensieve) ouderenzorg, waarbij u als bewoner centraal staat.

Onze visie

Bij Domus Magnus bieden wij een vertrouwd en veilig thuis. Wij streven naar het allerbeste voor onze bewoners en hun dierbaren. Alles draait daarbij om wat voor ú belangrijk is. Dit doen we door naar iedereen, hoe kwetsbaar ook, te luisteren. Altijd liefdevol en met oog voor eigenheid en vitaliteit. De relatie tussen medewerker, bewoner en familie is gebaseerd op wederzijds vertrouwen. Zij zijn aan elkaar gehecht. Ook is er alle aandacht voor de ontwikkeling en kennis van de medewerkers zodat u kunt rekenen op professionele zorg.

Raad van Bestuur

De centrumlocatie is gelegen in Hilversum. De raad van bestuur bestaat uit Inge van den Boom, Mariska Tichem en Erik van den Boom.

Domus Magnus
Marathon 11A
1213 PG Hilversum

Open dag Domus Magnus
Domus Magnus woonzorg

Kunnen wij u verder helpen?

Wilt u meer weten over woonzorgorganisatie Domus Magnus en wat wij voor u kunnen betekenen? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Wilt u de nieuwsbrief ontvangen?

Wilt u ongeveer zes keer per jaar onze nieuwsbrief ontvangen?
Vult u dan uw gegevens in.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandDomus Magnus is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering
Direct Contact

Brochure

Rondleiding

Geef aan bij welke locatie u graag een rondleiding zou willen inplannen. Wij nemen contact met u op voor een afspraak.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Stel een vraag

Heeft u een vraag? Stuur ons een bericht en wij nemen contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zorghotel informatie

Belafspraak

Plan hieronder een belafspraak in met onze relatiemanager.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.