Welzijn

Uw welzijn is minstens zo belangrijk als een mooie woonomgeving en goede zorg. Bij Domus Magnus weten we welke grote én kleine dingen het leven de moeite waard maken. Een gevarieerd activiteitenaanbod is daarbij onmisbaar. De aangeboden welzijnsactiviteiten zorgen voor structuur, afleiding en gezelligheid. Het goedgevulde programma wordt per locatie samengesteld op basis van de wensen van de bewoners. Wij bieden daarbij zowel individuele activiteiten als groepsactiviteiten aan. U bepaalt uiteraard zelf of u deelneemt aan de welzijnsactiviteiten.

Culinair

Bij een goed leven hoort lekker eten. Voor ontbijt, lunch en diner wordt flink uitgepakt door een professionele (chef-)kok. Veel van de bewoners kijken dan ook uit naar de maaltijden. Verse ingrediënten, fraai gedekte tafels en medewerkers die gezellig aanschuiven maken de beleving compleet.

Naast ontbijt, lunch en diner bieden wij op elke locatie dagelijks nog drie eetmomenten aan, denk aan een aangeklede borrel of iets lekker bij de koffie. Vers fruit is de hele dag door verkrijgbaar, evenals koffie, thee en diverse koude dranken. U kunt eten in de woonkeuken of het restaurant van de locatie. Het is ook mogelijk het diner te laten serveren in uw appartement.

Op de locaties wordt uitgebreid stilgestaan bij verjaardagen en feestdagen. Jaarlijks organiseren wij een zomerse BBQ op alle locaties waarbij familieleden van harte worden uitgenodigd. Ook het jaarlijkse Kerst- of Nieuwjaarsdiner, dat samen met familie gevierd wordt, is een hoogtepunt. Themaweken worden tot in de keuken doorgevoerd.

Bewegen

Bewegen is bevorderlijk voor de gezondheid en zelfredzaamheid. De doorbloeding van het lichaam wordt gestimuleerd en het zorgt voor een groter uithoudingsvermogen, betere nachtrust en het fit houden van de hersenen. Door te bewegen zitten bewoners letterlijk beter in hun vel. Bewegen kan op allerlei manieren; door het maken van een wandeling in de heerlijke tuin van de woonzorglocatie, door het volgen van stoelyoga onder begeleiding van een fysiotherapeut of door het spelen van een spelletje ballontennis.

Het welzijnsprogramma bij Domus Magnus; een overzicht

 • Huiskamerconcerten
 • Workshops, zoals schilderen en bloemschikken
 • Colleges aan huis, bijvoorbeeld over kunst en muziek
 • Literaire middagen
 • Uitstapjes
 • Bewegingsactiviteiten
 • Themaweken
 • Beautymiddagen
 • Spelletjes en puzzels
 • Film- en documentaire avonden

"Uw welzijn is minstens zo belangrijk als de woonomgeving en de dagelijkse zorg"

Domus Magnus zorghotel

Muziek

Muziek staat bij Domus Magnus hoog in het vaandel. Muziek is stemmingsbepalend en een prachtige manier om contact te maken, herinneringen op te halen en het welzijn te bevorderen. Op al onze woonzorglocaties vindt wekelijks een concert plaats. Hiervoor nodigen wij getalenteerde en aanstormende musici uit. Zij brengen verschillende genres ten gehore, waaronder klassieke piano, jazz, Franse chansons en gitaar, cello- en vioolmuziek. Bij het wekelijkse concert zijn familieleden, vrienden en andere dierbaren altijd van harte welkom. Afhankelijk van het tijdstip sluiten we het concert af met een aangeklede borrel.

Domus Magnus woonzorg

Komt u sfeerproeven?

Komt u gerust een keer sfeerproeven tijdens het wekelijkse concert op de locatie van uw interesse. Bel ons om een vrijblijvende afspraak te maken of neem contact met ons op.

Wilt u de nieuwsbrief ontvangen?

Wilt u ongeveer zes keer per jaar onze nieuwsbrief ontvangen?
Vult u dan uw gegevens in.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandDomus Magnus is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering
Direct Contact

Brochure

Rondleiding

Geef aan bij welke locatie u graag een rondleiding zou willen inplannen. Wij nemen contact met u op voor een afspraak.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Stel een vraag

Heeft u een vraag? Stuur ons een bericht en wij nemen contact met u op.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zorghotel informatie

Belafspraak

Plan hieronder een belafspraak in met onze relatiemanager.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.