Warnsveld

Huis ter Weegen

  • Gespecialiseerd in dementiezorg
  • Kleinschalig wonen met zorg in Warnsveld (Gelderland)
  • Ervaren en betrokken team
  • Fraaie zorgvilla met tuin
  • 12 sfeervolle appartementen
  • Vanaf 3.450,- per maand
Rondleiding aanvraag
Huis ter Weegen thee

Kleinschalig wonen met zorg in Warnsveld

Aan de rand van het oude centrum van Warnsveld (Gelderland) ligt Huis ter Weegen, een kleinschalig verzorgingshuis in een klassiek pand uit 1848. Hier kunt u aangenaam en rustig wonen met de garantie van 24-uurszorg.

Ligging

Verzorgingshuis Huis ter Weegen ligt aan de rand van het oude centrum in Warnsveld (Gelderland). Vlakbij het gezellige Zutphen en nabij kastelen en buitenplaatsen. De zorgvilla beschikt over eigen parkeerplaatsen.

Indeling

De warmte en gemoedelijkheid die zo kenmerkend zijn voor Huis ter Weegen, stralen u al vanaf de gevel tegemoet. Het prachtige pand is omringt door een fraai aangelegde tuin met diverse zitjes. De sfeervolle woonkeuken vormt het hart van het huis. Hier treffen bewoners en medewerkers elkaar voor een praatje en een kop thee. In de gemeenschappelijke woonkamer wordt het ontbijt, lunch en diner genuttigd.

In Huis ter Weegen zijn 12 sfeervolle appartementen gerealiseerd, verdeeld over 4 verdiepingen. Uiteraard zijn alle appartementen goed bereikbaar via een lift. Sommige appartementen zijn voorzien van een kitchenette, balkon of terras. Alle appartementen hebben een eigen luxe badkamer. Uiteraard is Huis ter Weegen volledig afgestemd op de mobiliteits- en veiligheidsbehoeften van ouderen.

Een sfeerimpressie van Huis ter Weegen

Deze gallery geeft u een beeld van Huis ter Weegen. Bekijkt u gerust de foto's van het interieur en exterieur van deze woonzorglocatie.

Persoonlijke aandacht

Persoonlijke aandacht staat bij ons hoog in het vaandel. Met de mooie binnentuinen van onze locaties en de buitenactiviteiten besteden we hier aandacht aan. Onze bewoners komen dan ook graag buiten in de mooie binnentuin om te genieten. Alle vroege bloeiers of bladeren worden gebruikt voor het bloemschikken of de creatieve activiteiten met de bewoners. Daarnaast worden alle maaltijden dagelijks door onze chef-kok bereid met verse ingrediënten uit de tuin.  We organiseren dagelijks activiteiten zoals workshops, lezingen en creatieve middagen. Vanzelfsprekend stemmen we onze activiteiten zo veel mogelijk af op uw persoonlijke interesses.

Professionele ouderenzorg in Gelderland

U kunt bij ons een zorgappartement huren indien u een Wlz zorgindicatie heeft. Bij Huis ter Weegen kunt u rekenen op liefdevolle en professionele ouderenzorg. Deze loopt uiteen van lichte verzorging tot intensieve verpleging. Huis ter Weegen is door haar kleinschalige opzet uitermate geschikt voor ouderen met cognitieve problemen. Bewoners voelen zich snel vertrouwd en ontvangen alle zorg en aandacht die ze nodig hebben door een hecht team van verzorgenden.

Gespecialiseerd in dementiezorg

Bent u op zoek naar een geschikte woning voor u of uw dierbare met dementie? Huis ter Weegen is zeer kleinschalig en biedt ruimte aan niet meer dan vijftien bewoners. Daarnaast zijn onze verzorgenden en activiteitenbegeleiders gespecialiseerd in dementiezorg en worden ze hierin continu geschoold.

Rustig leven en genieten van activiteiten

Rust en regelmaat zijn belangrijk, desalniettemin verzorgt het welzijnsteam van de locatie passende activiteiten. Elke maandag- en donderdagmiddag vindt er een kleine verbouwing plaats in de woonkamer om ruimte te maken voor het bewegingsprogramma. De oefeningen vinden zittend plaats en zijn goedgekeurd door de fysiotherapeut die verbonden is aan Huis ter Weegen. Wekelijks wordt een concert georganiseerd en nodigen bewoners hun dierbaren uit om samen te luisteren naar prachtige (klassieke) muziek.

Wandel zelf door Huis ter Weegen middels de virtuele tour

Kosten

Wij bieden een full service pakket voor wonen, zorg en leven. Hiervoor betaalt u een vaste maandelijkse bijdrage, de woonservicekosten. Bij Huis ter Weegen hanteren wij een vanafprijs van 3.450,- voor de woonservicekosten per maand.

Meer weten over de kosten
particuliere zorgappartement
Tijdelijk verblijf

Heeft u tijdelijke zorg nodig?

Soms heeft u tijdelijk zorg (ELV) met verblijf nodig, bijvoorbeeld na een ziekenhuisopname. Of misschien wilt uw mantelzorger graag op vakantie, maar heeft u wel zorg nodig. Ook voor tijdelijke zorg kunt bij Domus Magnus terecht.

Lees meer

Actueel

Onze laatste nieuwsberichten en blogs.

Naar alle nieuwsberichten

Actueel

Fleurâge Residences verder onder Domus Valuas

In de snelgroeiende markt van particuliere woon-zorgvoorzieningen voor ouderen neemt Domus Valuas branchegenoot Fleurâge Residences uit Bloemendaal over. Door deze overname breidt Domus Valuas haar portefeuille van particuliere woon-zorgvoorzieningen verder uit.

Actueel

Strijden voor Alpe d’HuZes

Op 1 juni gaat onze collega Barbara Hermans, Manager Zorgfinanciering en - control meedoen aan de Alpe d’Huzes als onderdeel van Team 2 George Coppens Challenge. Dit ter nagedachtenis aan George Coppens, echtgenoot van haar dierbare vriendin Roosmarijn de Boer, die vorig jaar bij een noodlottig skiongeluk om het leven kwam.

Actueel

Lionsclub uit Zutphen op stap met de bewoners van Huis Welgelegen

Op 11 maart was het zover: de Lionsclub uit Zutphen ging op stap met de bewoners van Huis Welgelegen. In het kader van NL Doet, een jaarlijks terugkerende vrijwilligersdag in Nederland, wilden de leden van de Lionsclub onze bewoners een fijne dag bezorgen. 

De locatiemanager van Huis ter Weegen

Binnen Huis ter Weegen draagt locatiemanager Sanne Muurling met haar team zorg voor de huiselijkheid en goede verzorging. Sanne is afgestudeerd aan de universiteit van Amsterdam in Sociale Psychologie en daarna vrijwel direct in de (ouderen)zorg gaan werken. Sanne heeft blijk gegeven van oog voor kwaliteit en detail. Een sterk team betekent voor Sanne: samen met familie en personeel, gelijkwaardig op alle niveaus, om de bewoners heen staan zodat zij die persoonlijke zorg en aandacht krijgen die zij verdienen.

Kunnen wij u helpen?

"Ik nodig u graag uit om eens langs te komen en de huiselijkheid van Huis ter Weegen te ervaren." - Dorien Kuska -Relatiemanager. Mobiel: 06-34193613

Wilt u de nieuwsbrief ontvangen?

Wilt u ongeveer zes keer per jaar onze nieuwsbrief ontvangen?
Vult u dan uw gegevens in.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandDomus Magnus is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering
Direct Contact

Brochure

Rondleiding

Geef aan bij welke locatie u graag een rondleiding zou willen inplannen. Wij nemen contact met u op voor een afspraak.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Stel een vraag

Heeft u een vraag? Stuur ons een bericht en wij nemen contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zorghotel informatie

Belafspraak

Plan hieronder een belafspraak in met onze relatiemanager.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.