Wonen in Utrecht met zorg

Zoekt u voor uzelf, als echtpaar of een dierbare woonzorg? In het sfeervolle Utrecht met een rijk cultureel en culinair aanbod met talloze musea en vele restaurants ligt onze locatie De Lindeborg en tussen een mooi park en een kleinschalig winkelgebied in Baarn staat onze woonzorglocatie Holland.  Hier woont u in uw eigen appartement met de zekerheid van professionele ouderenzorg.  Domus Magnus heeft beschikbaarheid van luxe één- en tweekamer appartementen vanaf €3000,- per maand.

Contact

 

De Lindeborg

Maliebaan 34
3581 CR Utrecht
T: 085-0645910
info@domusmagnus.com

Holland

Javalaan 1-3
3743 HE Baarn
T: +31 (0)85-0645910
info@domusmagnus.com

085-0645910

Vraag een rondleiding aan Vraag een brochure aan

Wonen met zorg in Utrecht

Domus Magnus biedt meer dan exclusieve zorgappartementen met een fantastische ligging. Het is een nieuw en veilig thuis met woonzorg. Daar zorgen wij voor. U kunt uw woonruimte naar eigen wens inrichten. De privacy van uw eigen appartement wisselt u af met gezellige sociale contacten in het restaurant, de recreatieruimtes, tuin of bibliotheek.

In Utrecht biedt Domus Magnus twee woonzorglocaties:

De Lindeborg aan de Maliebaan in Utrecht

De Lindeborg ligt aan de historische en bekende Maliebaan, op nummer 34. De Maliebaan is één van de mooiste lanen van Utrecht en makkelijk te bereiken vanaf de ring. De naam De Lindeborg is een verwijzing naar de vele prachtige lindebomen die de Maliebaan flankeren. De Lindeborg biedt 25 appartementen die variëren in grootte van 34 tot 71 m2. De appartementen zijn verdeeld over drie etages en het souterrain. Diverse appartementen kijken uit op de Maliebaan, de andere appartementen liggen aan de achterzijde van het pand, waarvan drie aan de tuin gelegen zijn. Een aantal beschikt over een eigen terras. Bij de Lindeborg hanteren wij een vanafprijs van €4200,- voor de woonservicekosten per maand.

Holland aan de Javalaan in Baarn

Holland is een ruim opgezette zorgresidentie op loopafstand van winkels en de Pekingtuin, een mooi aangelegd park waar het fijn wandelen is. Woonzorglocatie Holland bestaat uit twee aaneengesloten panden waarin Domus Magnus 31 appartementen heeft gebouwd tussen de 30 en 75 m2. Alle appartementen hebben een eigen badkamer. Sommige appartementen beschikken over een privé balkon of terras met uitzicht op de gemeenschappelijke tuin. Bij Holland hanteren wij een vanafprijs van €3000,- voor de woonservicekosten per maand.

Zorg: 24 uur per dag

U kunt bij ons een zorgappartement huren indien u een Wlz zorgindicatie heeft of zicht heeft om dit op korte termijn te ontvangen. Dit vanwege een lichamelijke (somatische) ziekte of vanwege psychogeriatrische problemen (bijvoorbeeld dementie). Ons professionele team van verpleegkundigen en verzorgenden biedt deskundige, maar bovenal menselijke (dementie)zorg. Alles persoonlijk en op maat en 24 uur per dag beschikbaar. Op deze manier bieden we een alternatief voor de reguliere verzorgingshuiszorg en (intensieve) thuiszorg. Lees hier meer over onze visie op zorg.

Uw wensen centraal

Wij proberen van ons huis uw thuis te maken en echt iets toe te voegen aan de dagelijkse kwaliteit van uw leven. Dat merkt u niet alleen aan de persoonlijke aandacht voor u als bewoner, maar ook aan de zorg die onze professionele (chef-)kok aan de maaltijden besteedt. Geserveerd in de gemeenschappelijke dinerzaal of in uw eigen appartement, als u dat prettiger vindt.

We organiseren met regelmaat leuke uitjes en recreatieve activiteiten, zowel in een groep als individueel. Een mooi voorbeeld is het (veelal klassieke) huiskamerconcert waarvan u elke week kunt genieten. Vanzelfsprekend stemmen we onze activiteiten zoveel mogelijk af op uw persoonlijke interesses. Het welzijn van de bewoners is namelijk minstens zo belangrijk als een mooie woonomgeving en de dagelijkse zorg. Daarom bieden de welzijnsmedewerkers dagelijks passende activiteiten aan zoals beweegactiviteiten, themaweken, lezingen, (creatieve) workshops en uitjes.

Sfeerimpressie

Bekijk enkele foto's om zo een idee te krijgen van de woonzorglocaties Het Hendrickszhuys en De Uylenburgh in Amsterdam.

Kunnen wij u helpen?

Wilt u weten welke appartementen beschikbaar zijn in Utrecht? Neem dan gerust contact met ons op. Dorien Kuska - Relatiemanager Direct contact: 085-0813213

Wilt u de nieuwsbrief ontvangen?

Wilt u ongeveer zes keer per jaar onze nieuwsbrief ontvangen?
Vult u dan uw gegevens in.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandDomus Magnus is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering
Direct Contact

Brochure

Rondleiding

Geef aan bij welke locatie u graag een rondleiding zou willen inplannen. Wij nemen contact met u op voor een afspraak.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Stel een vraag

Heeft u een vraag? Stuur ons een bericht en wij nemen contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zorghotel informatie

Belafspraak

Plan hieronder een belafspraak in met onze relatiemanager.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.