Een veilig thuis

U zoekt een bijzondere woonplek met zorg voor uzelf of een dierbare. Een plek met veel privacy en waar 24 uur per dag zorg aanwezig is. Een veilig thuis waar u in alle comfort kunt leven in uw eigen zorgappartement. Sinds 2004 biedt Domus Magnus particuliere ouderenzorg op unieke locaties. Wij doen dit op 17 verschillende plekken in Nederland.

Wonen in een zorgappartement

Bij Domus Magnus huurt u uw eigen appartement in een sfeervol pand. Alle locaties staan op unieke plekken in Nederland en zijn volledig afgestemd op de behoeften van ouderen. De zorgappartementen van Domus Magnus zijn van alle gemakken voorzien en beschikken over een luxe badkamer en, in veel gevallen, een pantry. Alle appartementen beschikken over een zorgoproepsysteem. Sommige appartementen hebben een eigen buitenruimte zoals een balkon of terras.

Inrichting en huisdieren

Uw woonruimte kunt u naar wens inrichten. Dat betekent dat u uw interieur en meubilair mee kunt nemen. Wilt u een andere kleur op de muur? Dat is in veel gevallen mogelijk. Ook uw huisdier is welkom!

Privacy en gezelschap

Medebewoners ontmoet u in de gemeenschappelijke ruimten zoals het restaurant, de recreatieruimte, de bibliotheek en de tuin. Zo wisselt u de privacy van uw eigen appartement af met gezellige sociale contacten. De omgeving is vertrouwd en kleinschalig.

Domus Magnus in het kort:

 • 17 unieke locaties in Nederland
 • Uw eigen zorgappartement
 • 24-uurszorg op de locatie
 • Veel persoonlijke aandacht
 • Kleinschalig en sfeervol
 • Uitgebreid activiteitenaanbod
 • Respect voor uw privacy
 • Uw wensen staan centraal
 • Verse maaltijden inbegrepen

"Unieke plekken volledig ingericht op een goed verzorgd en waardevol leven"

Tijdelijk verblijf
Huis ter Weegen huisdier

Kunnen wij u helpen?

Neem gerust contact met ons op via 085 0645910 of gebruik de buttons hieronder.

Vraag een brochure aan Boek een rondleiding

Ouderenzorg op maat

U kunt bij ons een zorgappartement huren indien u een Wlz zorgindicatie heeft. Om te bepalen of een woonzorglocatie van Domus Magnus de juiste plek voor u is, wordt vooraf een inschatting gemaakt of wij uw zorg- en begeleidingsvraag op het door ons gewenste niveau kunnen leveren.

Door de kleinschalige opzet van onze woonzorglocaties is er meer ruimte voor individuele aandacht en voor goede en complexe zorg. Onze professionele verpleegkundigen zijn gespecialiseerd in uiteenlopende zorgvragen; van fysiotherapie tot dementie. Er is 24 uur per dag een zorgmedewerker aanwezig en elke bewoner heeft een persoonlijk alarmeringssysteem. Ook krijgt u één vaste zorgmedewerker toegewezen als uw eerste aanspreekpunt en contactpersoon. Ook voor tijdelijke zorg, bijvoorbeeld om te herstellen na een operatie, kunt u in veel gevallen bij ons terecht in de speciale zorghotelappartementen.

Uw wensen staan centraal

Bij Domus Magnus weten we welke grote én kleine dingen het leven de moeite waard maken. Daarom organiseren onze locaties dagelijks activiteiten als workshops, lezingen en huiskamerconcerten. Vanzelfsprekend stemmen we onze activiteiten zo veel mogelijk af op uw persoonlijke interesses. Inleveren op uw privacy hoeft niet: u bepaalt zelf of u deelneemt aan de activiteiten.

Groot en divers welzijnsaanbod

Houdt u van de krant lezen, wandelen, tuinieren of bakt u graag? Wij kijken naar uw interesses. Op elke locatie wordt een breed scala aan (gezamenlijke en persoonlijke) activiteiten georganiseerd. Denkt u aan uitstapjes, themaweken, lezingen en filmmiddagen. Elke week organiseert de woonzorglocatie een (klassiek) concert waarbij uw dierbaren altijd van harte welkom zijn. Ook stimuleren wij u om in beweging te blijven. Mogen wij u verwelkomen bij onze beweeg- of yogalessen?

Lekker en vers eten

Alle woonzorglocaties van Domus Magnus beschikken over een eigen keuken. Dit is het domein van de (chef-) kok van de zorgvilla. Driemaal per dag verzorgt hij of zij samen met het keukenteam verse maaltijden; het ontbijt, de lunch en het diner. Hierbij wordt zoveel als mogelijk rekening gehouden met de wensen van de bewoners. De maaltijden worden gezamenlijk genuttigd in het restaurant van de locatie of in alle privacy op het eigen appartement. Naast de vaste maaltijden verzorgt de locatie dagelijks nog minimaal drie eetmomenten voor haar bewoners. Denk aan een koffiemoment, een kop thee met wat lekkers of een aperitief in de middag. Fruit, koffie, thee en gekoelde drankjes zijn de hele dag door verkrijgbaar.

Zorghotel

Wilt u de nieuwsbrief ontvangen?

Wilt u ongeveer zes keer per jaar onze nieuwsbrief ontvangen?
Vult u dan uw gegevens in.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandDomus Magnus is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering
Direct Contact

Brochure

Rondleiding

Geef aan bij welke locatie u graag een rondleiding zou willen inplannen. Wij nemen contact met u op voor een afspraak.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Stel een vraag

Heeft u een vraag? Stuur ons een bericht en wij nemen contact met u op.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zorghotel informatie

Belafspraak

Plan hieronder een belafspraak in met onze relatiemanager.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.