Verwijzers

Bent u verwijzer en wilt u een cliënt doorverwijzen naar één van onze locaties? Of wilt u in contact komen met ons? Wij streven ernaar om op werkdagen binnen 24 uur te reageren. U kunt ons op kantoordagen bereiken op telefoonnummer: 085-0813213

Meld u aan voor de interessante netwerkbijeenkomsten voor verwijzers bij onze locaties

Aanmelden

Waarom kiest u voor Domus Magnus?

Onze zorgprofessionals

Al onze zorgprofessionals worden continu geschoold om zo de beste zorg aan bewoners te kunnen bieden. Speciaal hiervoor is de Domus Magnus Academy in het leven geroepen. Er worden workshops gegeven, maar ook zijn er verschillende cursussen te volgen. Niet alleen de zorgprofessionals hebben een belangrijke rol binnen Domus Magnus. Ook de welzijnsmedewerkers, huishoudelijke medewerkers, gastvrouwen en gepassioneerde koks dragen bij aan een liefdevolle en betrokken ondersteuning. Die samenwerking maakt Domus Magnus bijzonder, ook voor mensen met (beginnende) dementie.

Intensieve samenwerking

Ons zorgteam werkt nauw samen met de hoofdbehandelaar van de bewoner, de huisarts, en wordt bovendien ondersteund door een behandelteam bestaande uit specialist ouderengeneeskunde en psycholoog. Daarnaast wordt samengewerkt met vaste externe behandelaars, zoals fysiotherapeut en ergotherapeut. Zij voeren op regelmatige basis een multidisciplinair overleg (MDO), waarbij ook de bewoner en vertegenwoordiger worden uitgenodigd om zorgvragen en wensen rond de zorg en behandeling te bespreken. Familieleden, mantelzorgers of zaakwaarnemers zijn via het systeem Caren altijd op de hoogte van het welzijn van hun dierbare.

Wat kan Domus Magnus voor u als verwijzer betekenen?

  • Directe beschikbaarheid van seniorenappartementen op 17 verschillende locaties in Nederland
  • Zorgaanvraag met WLZ indicatie 4, 5 en 6
  • Herstel en revalidatie in één van onze zorghotels
  • Eerstelijnsverblijf (ELV) - Laag complexe zorg (m.u.v. Warnsveld)
  • Domus Magnus neemt de volledige intake op zich
  • Overleg met onze zorgprofessionals
  • Direct doorverwijzen via Zorgdomein

Direct doorverwijzen via Zorgdomein
U kunt uw cliënten ook direct doorverwijzen via Zorgdomein. Domus Magnus is onder ELV (laag en hoog) en het Zorghotel vindbaar in Zorgdomein. Het betreft al onze 17 woonzorglocaties, mits er beschikbaarheid is. Bent u niet aangesloten op Zorgdomein, dan kunt u contact opnemen met ons Centraal Service Punt (CSP): 085-0813289 of per mail: csp@domusmagnus.com.

Direct contact met de relatiemanagers

“Wij staan altijd open voor een persoonlijke kennismaking. U bent van harte welkom op onze locaties om te ervaren hoe wij liefdevolle zorg bieden.  Bovendien ontzorgen wij de verwijzers graag met het gehele verwijstraject.”

Marieke Gitzels

Relatiemanager (Noord Holland)| Direct contact:06-14365302
E-mail: m.gitzels@domusmagnus.com
Direct naar Whatsapp

Esther Limpens

Relatiemanager (Zuid Holland, Gelderland en Noord Brabant | Direct contact: 06-18584793
E-mail: e.limpens@domusmagnus.com
Direct naar Whatsapp

Dorien Kuska

Relatiemanager (Utrecht, Gelderland en Overijssel) | Direct contact: 06-34193613
E-mail: d.kuska@domusmagnus.com
Direct naar Whatsapp

Centraal Service Punt

Centraal Service Punt – Kort verblijf | Direct contact: 085-0813289
E-mail: csp@domusmagnus.com
Belafspraak inplannen

Verwijzer Domus Magnus

Kunnen wij u helpen?

"Wilt u als verwijzer informatiemateriaal van Domus Magnus aanvragen voor bijvoorbeeld in uw wachtkamer? Wij sturen u dit graag toe."

Meld u aan voor de verwijzersnieuwsbrief

Het zorglandschap is continue aan het veranderen. Woonzorgorganisatie Domus Magnus staat ook niet stil en maakt op allerlei gebieden groei door, waarvan we u natuurlijk graag op de hoogte houden. Goed en fijn samenwerken doen we immers het beste als we elkaar met enige regelmaat ‘spreken’. Om deze reden sturen wij onze verwijzers eens per twee maanden een nieuwsbrief. Hierin vertellen wij wat er bij onze locatie in uw regio speelt en benoemen we de appartementen die beschikbaar zijn. Uiteraard kunt u zich te allen tijde afmelden voor deze nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief

Verwijzer Domus Magnus

Met een gerust hart iemand doorverwijzen, dat is wat u wil als verwijzer. Wij helpen u graag met het doorverwijzen van uw cliënt.

Informeer naar de beschikbaarheid: 085-0813213

 

Domus Magnus in landelijke top 10 best gewaardeerde verpleeghuizen

 

Domus Magnus hoor bij de tien best gewaardeerde instellingen binnen de categorie Verpleeghuizen op Zorgkaart Nederland. Voorzitter van de Raad van Bestuur Mariska Tichem is enorm trots en dankbaar: “Wat een geweldig nieuws dat we ons tot de beste tien zorginstellingen van Nederland mogen rekenen. We hanteren voor onszelf en onze bewoners het uitgangspunt ‘Domus Magnus is kiezen voor het beste’. Dat is wat ons leidt in alles wat we doen. Ik ben daarom heel blij dat onze bewoners dit ook zo ervaren, we doen het immers voor hen. We willen hen het beste bieden en hun oordeel laat zien dat we daarin slagen.”

Wilt u de nieuwsbrief ontvangen?

Wilt u ongeveer zes keer per jaar onze nieuwsbrief ontvangen?
Vult u dan uw gegevens in.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandDomus Magnus is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering
Direct Contact

Brochure

Rondleiding

Geef aan bij welke locatie u graag een rondleiding zou willen inplannen. Wij nemen contact met u op voor een afspraak.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Stel een vraag

Heeft u een vraag? Stuur ons een bericht en wij nemen contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zorghotel informatie

Belafspraak

Plan hieronder een belafspraak in met onze relatiemanager.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.