Amsterdam

De Uylenburgh

  • Directe beschikbaarheid van appartementen
  • Zorgeloos wonen met deskundige zorg
  • Prachtige binnentuin
  • 37 ruime appartementen
  • 24-uurszorg garantie
  • Vanaf 3.995- per maand
Rondleiding aanvraag
De Uylenburgh in Amsterdam. Vooraanzicht vanaf de Lauriergracht.

Ouderenzorg in de Amsterdamse Jordaan

In het hartje van de Amsterdamse Jordaan ligt woonzorglocatie De Uylenburgh, een verzameling van zes aaneengesloten grachtenpanden aan de rustige Lauriergracht.

Ligging

De Uylenburgh ligt centraal gelegen in Amsterdam, met galeries, winkels, restaurants, talloze musea en openbaar vervoer binnen handbereik. De Lauriergracht loopt midden door De Jordaan, in het gedeelte waar van oudsher veel kunstenaars wonen. Vroeger hadden onder andere Govert Flinck en George Breitner er hun atelier. De Stadsschouwburg en het Museumplein liggen enkele tramhaltes verderop. Vanaf het Centraal Station bent u in tien minuten bij het luxe verzorgingshuis.

Indeling

De 37 woonzorgappartementen in De Uylenburgh zijn ruim opgezet, variërend in oppervlakte van 30 m2 tot en met 62 m2, en allen voorzien van een eigen woonkamer, slaapkamer, badkamer en keuken. Daarnaast zijn in het pand mooi verzorgde gemeenschappelijke ruimtes beschikbaar zoals het restaurant. Verzorgingshuis De Uylenburgh is volledig afgestemd op de mobiliteits- en veiligheidsbehoeften van ouderen. Het pand beschikt over een rolstoelingang.

Gerenoveerde appartementen in 2023

Naast de geheel nieuwe appartementen is er nu ook een extra gemoedelijke woonkamer voor bewoners bijgekomen. De Uylenburgh beschikt nu, naast het restaurant, over twee gezamenlijke woonkamers; waarvan één met uitzicht op de ruime binnentuin en de andere aan de levendige Lauriergracht. Bewoners genieten met volle teugen van de (rondvaart)boten die langs varen.

Een sfeerimpressie van De Uylenburgh

Benieuwd naar De Uylenburgh? Bekijkt u hier de foto's in deze galerij. U krijgt een goede indruk van de gemoedelijke sfeer binnen het pand.

Professionele en betrokken ouderenzorg

U kunt bij ons een zorgappartement huren indien u een Wlz zorgindicatie heeft. Bij De Uylenburgh kunt u rekenen op professionele ouderenzorg, aangepast op de persoonlijke wensen en behoeften van onze bewoners. Persoonlijke betrokkenheid staat bij ons hoog in het vaandel. Het horen en zien van onze bewoners is daarbij van groot belang. Wij respecteren uw privacy, maar zijn er wanneer u gezelschap zoekt of een luisterend oor. Er is 24 uur per dag een zorgmedewerker aanwezig.

Aangenaam leven

Van klassieke concerten tot bewegen onder leiding van een fysiotherapeut en van geheugentraining tot een cursus bloemschikken. De Uylenburgh biedt een gevarieerde activiteitenkalender. Er wordt menigmaal college gegeven door studenten over uiteenlopende onderwerpen. Er zijn optredens, creatieve middagen en themaweken. Erg populair zijn de wekelijkse schilder- en tekenlessen. Bewoners genieten met regelmaat van een High Tea, het liefst op een van de terrassen van de zonnige binnentuin.

Wandel zelf door De Uylenburgh via de virtuele tour

Kosten

Wij bieden een full service pakket voor wonen, zorg en leven. Hiervoor betaalt u een vaste maandelijkse bijdrage, de woonservicekosten. Bij De Uylenburgh hanteren wij een vanafprijs van 3.995,- voor de woonservicekosten per maand.

Meer weten over de kosten
particuliere zorgappartement
Tijdelijk verblijf

Heeft u tijdelijke zorg nodig?

Soms heeft u tijdelijk zorg (ELV) met verblijf nodig, bijvoorbeeld na een ziekenhuisopname. Of misschien wilt uw mantelzorger graag op vakantie, maar heeft u wel zorg nodig. Ook voor tijdelijke zorg kunt bij Domus Magnus terecht.

Lees meer
Binnentuin De Uylenburgh Lauriergracht - Woonzorg

De locatiemanager van De Uylenburgh

Mijn naam is Rebecca en ik ben locatiemanager in deze prachtige woonzorglocatie gelegen in het hartje van de Amsterdamse Jordaan. De afgelopen jaren heb ik als teammanager in het verpleeghuis gewerkt en heb toen ruime ervaring opgedaan met verschillende doelgroepen. Ik ben enorm gemotiveerd om samen met mijn team zorg te dragen voor kwaliteit die aansluit bij de wensen en behoeften van onze bewoners. Het leefplezier van bewoners en de hoogwaardige service staan hierin centraal!

Actueel

Onze laatste nieuwsberichten en blogs.

Naar alle nieuwsberichten

Actueel

Fleurâge Residences verder onder Domus Valuas

In de snelgroeiende markt van particuliere woon-zorgvoorzieningen voor ouderen neemt Domus Valuas branchegenoot Fleurâge Residences uit Bloemendaal over. Door deze overname breidt Domus Valuas haar portefeuille van particuliere woon-zorgvoorzieningen verder uit.

Actueel

Strijden voor Alpe d’HuZes

Op 1 juni gaat onze collega Barbara Hermans, Manager Zorgfinanciering en - control meedoen aan de Alpe d’Huzes als onderdeel van Team 2 George Coppens Challenge. Dit ter nagedachtenis aan George Coppens, echtgenoot van haar dierbare vriendin Roosmarijn de Boer, die vorig jaar bij een noodlottig skiongeluk om het leven kwam.

Actueel

Maak kennis met Linda Fokke en Alexandra Bruel

Locatiemanager Linda Fokke is al 10 jaar werkzaam binnen Domus Magnus. Ruim vijf jaar geleden heeft Linda samen met Alexandra Bruel, hoofd welzijn de tweede locatie in Amsterdam, Het Hendrickszhuys opgezet. Beiden vertellen vol passie over de zorg en welzijn voor ouderen.  

Kunnen wij u helpen?

"Wilt u weten wat er beschikbaar is of wilt u weten hoe het wonen en leven er aan de grachten uitziet? Neem contact met ons op" Marieke Gitzels - Relatiemanager - 085-0813213

Wilt u de nieuwsbrief ontvangen?

Wilt u ongeveer zes keer per jaar onze nieuwsbrief ontvangen?
Vult u dan uw gegevens in.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandDomus Magnus is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering
Direct Contact

Brochure

Rondleiding

Geef aan bij welke locatie u graag een rondleiding zou willen inplannen. Wij nemen contact met u op voor een afspraak.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Stel een vraag

Heeft u een vraag? Stuur ons een bericht en wij nemen contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zorghotel informatie

Belafspraak

Plan hieronder een belafspraak in met onze relatiemanager.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.