Kwaliteit en keurmerk

Domus Magnus gaat voor de hoogste kwaliteit van zorg en welzijn. Daarvoor leggen we ook verantwoording af aan instanties als de Inspectie Gezondheidzorg en Jeugd (IGJ) en Zorginstituut Nederland. Het kwaliteitsinstituut Perspekt beoordeelt ons sinds 2014 door middel van een onafhankelijke externe audit met een Gouden Prezo*.

Prezo Gouden Keurmerk

Het Gouden PREZO Keurmerk is het hoogste keurmerk dat behaald kan worden in de zorg. Uniek aan dit keurmerk is dat de tevredenheid van bewoners over de geleverde prestaties bepalend is voor het behalen van dit keurmerk. Sinds 2014 en de daaropvolgende jaren heeft Domus Magnus het Gouden PREZO Keurmerk behaald en behouden voor het wonen met zorg, waarmee onze kwaliteit officieel erkend is.

*In 2020 is bij vijf van onze zeventien locaties de audit uitgevoerd en is het behoud van het Gouden Prezo keurmerk vastgesteld. De huidige coronamaatregelen laten de accreditatie van de overige locaties momenteel helaas niet toe. Om die reden is, in overleg met de zorgkantoren, de accreditatie van die locaties uitgesteld tot een later moment.

PREZO, wat staat voor PREstaties in de ZOrg, is een kwaliteitssysteem ontwikkeld voor zorginstellingen bij het sturen op verantwoorde zorg én verantwoord ondernemerschap. In het systeem neemt de tevredenheid van cliënten over geleverde prestaties  en de activiteiten van de medewerkers een prominente plek in.

Met het kwaliteitscertificaat kunnen organisaties volgens PREZO worden gecertificeerd. Zorginstellingen kunnen een zilveren of gouden keurmerk behalen afhankelijk van de resultaten van de toetsing door een onafhankelijk auditteam. Na het verkrijgen van een keurmerk worden zij tussentijds getoetst om te bepalen of zij nog steeds terecht het keurmerk mogen dragen. Om de drie jaar wordt deze audit in zijn geheel herhaald.

Kwaliteitsjaarverslag Domus Magnus

Bij Domus Magnus zijn we continu bezig met het verbeteren van de kwaliteit. In het jaarverslag van 2021 kunt u onder andere lezen hoe wij sturen op een hoge kwaliteit door middel van scholing, kwaliteitsindicatoren en leest u over onze missie en visie. Klik op onderstaande link om het kwaliteitsjaarverslag 2021 te bekijken.

Kwaliteitsjaarverslag Domus Magnus 2022

Zorgkaart Nederland

Regelmatig ontvangen wij reviews van (tijdelijke) bewoners op Zorgkaart Nederland. U kunt de reviews lezen op de website van Zorgkaart Nederland.

Prezo logo liggend

Wilt u de nieuwsbrief ontvangen?

Wilt u ongeveer zes keer per jaar onze nieuwsbrief ontvangen?
Vult u dan uw gegevens in.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandDomus Magnus is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering
Direct Contact

Brochure

Rondleiding

Geef aan bij welke locatie u graag een rondleiding zou willen inplannen. Wij nemen contact met u op voor een afspraak.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Stel een vraag

Heeft u een vraag? Stuur ons een bericht en wij nemen contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zorghotel informatie

Belafspraak

Plan hieronder een belafspraak in met onze relatiemanager.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.