Referenties

Hoe ervaren bewoners en hun familieleden het wonen bij Domus Magnus? Op deze pagina leest u enkele ervaringsverhalen.

Mevrouw van Beusichem

Mevrouw van Beusichem wilde heel graag in de binnenstad van Utrecht blijven wonen. Ze is blij dat haar jongste broer dit appartement voor haar heeft gevonden. Ze woont hier inmiddels al een jaar in één van de grootste appartementen van de Lindeborg.

Mevrouw Timmer

De man van mevrouw Timmer was zorgbehoevend en om die reden had het echtpaar zich ingeschreven bij Het Sint Jozefpaviljoen. Helaas overleed meneer nog voor de verhuizing. Op advies van haar dochter besloot mevrouw Timmer toch naar Het Sint Jozefpaviljoen te verhuizen.

Pauline van Moorsel. Dochter én vrijwilligster.

Pauline van Moorsel is een bekend gezicht voor de bewoners en medewerkers van woonzorglocatie De Boschstede in ’s-Hertogenbosch. Niet alleen bewoont haar moeder een appartement in het voormalig Groot Ziekengasthuis, zij is ook vrijwilligster op de locatie.

Meneer Wishaupt

Meneer Wishaupt is 82 jaar en woont sinds acht maanden in De Sterreschans. Hij verhuisde van Maastricht naar Nijmegen omdat de sfeer bij De Sterreschans hem direct een goed gevoel gaf.

Dochter van bewoonster

Wanneer je merkt dat je moeder met dementie niet meer veilig thuis kan wonen en je zelf het gevoel hebt steeds tekort te schieten, start de zoektocht naar een geschikte woonplek met zorg. Een gesprek met een dochter wiens moeder sinds kort op woonzorglocatie Hildebrand verblijft.

Echtpaar Neill-Meijer

Een verhuizing stond bij meneer en mevrouw Neill-Meijer helemaal niet op de planning. Toen het echtpaar uit pure belangstelling een open dag bezocht, namen zij een spontaan besluit: hier gaan wij wonen! Inmiddels hebben zij, samen met hun muziekinstrumenten en hobbygereedschappen, hun intrek genomen in De Sterreschans.

De heer Oldenburg

Het echtpaar Oldenburg woont sinds een jaar in het landhuis van Klein Engelenburg. Het appartement dat ze bewonen ademt liefde voor geschiedenis en literatuur.

Mevrouw De Jong

Mevrouw De Jong (87) is een gepensioneerd logopediste, moeder van vijf kinderen en oma van een dozijn kleinkinderen. Mevrouw De Jong woont op het moment van interviewen vier maanden bij woonzorglocatie De Sterreschans in Nijmegen en is met name erg te spreken over het personeel.

Mevrouw van Steen

"Toen ik 89 was bedacht ik me dat het zelfstandig wonen niet altijd door kon gaan. Zou het nog verantwoord zijn om op mijn 90ste alleen te wonen? Ik besloot om me te gaan oriënteren."

Wilt u de nieuwsbrief ontvangen?

Wilt u ongeveer zes keer per jaar onze nieuwsbrief ontvangen?
Vult u dan uw gegevens in.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandDomus Magnus is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering
Direct Contact

Brochure

Rondleiding

Geef aan bij welke locatie u graag een rondleiding zou willen inplannen. Wij nemen contact met u op voor een afspraak.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Stel een vraag

Heeft u een vraag? Stuur ons een bericht en wij nemen contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zorghotel informatie

Belafspraak

Plan hieronder een belafspraak in met onze relatiemanager.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.