Welzijn voor ouderen

Onder welzijn voor ouderen wordt het lichamelijke en geestelijke welbevinden van ouderen verstaan. Gezondheid, vitaliteit, zelfstandigheid en plezier staan hierbij centraal. Er zijn diverse manieren om het welzijn van ouderen te bevorderen. Woonzorgorganisaties zoals Domus Magnus hebben het welzijn van hun bewoners hoog in het vaandel staan en zijn dagelijks bezig om een passend activiteitenprogramma aan te bieden dat het welzijn bevordert. Wilt u meer lezen over welzijn voor ouderen? Lees dan onderstaande artikelen.

Uitjes voor ouderen

Bent u op zoek naar een leuke en passende activiteit voor en met senioren of een oudere dierbare? Wij geven aan flink aantal tips voor een leuk dagje uit. Lees verder in het artikel met al onze suggesties voor een uitje.

Lees verder

Bewegen voor ouderen Tips en adviezen

Sporten en bewegen helpt om fit te blijven, ook op oudere leeftijd. Inspannend bezig zijn zorgt ervoor dat u zich mentaal en lichamelijk fitter voelt en langer de activiteiten kunt blijven doen die u graag doet. Wij vertellen u in dit artikel meer over beweegactiviteiten geschikt voor ouderen.

Lees verder
Domus Magnus zorghotel
Domus Magnus exclusieve woonzorg

Spellen voor ouderen Acht suggesties

Bent u zoekende naar een geschikt spel om met ouderen te spelen? Wij zetten acht passende suggesties op een rij in dit artikel over spellen voor ouderen.

Naar de tips

Geheugentraining voor ouderen Zes tips om het geheugen te blijven stimuleren

Een actief brein vermindert daarnaast ook de kans op dementie, aldus Alzheimer Nederland. Wij helpen u met dit artikel op weg met 6 tips en oefeningen om uw geheugen te trainen.

Naar de tips
Zorghotel

Wilt u de nieuwsbrief ontvangen?

Wilt u ongeveer zes keer per jaar onze nieuwsbrief ontvangen?
Vult u dan uw gegevens in.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandDomus Magnus is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering
Direct Contact

Brochure

Rondleiding

Geef aan bij welke locatie u graag een rondleiding zou willen inplannen. Wij nemen contact met u op voor een afspraak.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Stel een vraag

Heeft u een vraag? Stuur ons een bericht en wij nemen contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zorghotel informatie

Belafspraak

Plan hieronder een belafspraak in met onze relatiemanager.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.