Wonen met zorg in Zuid-Holland

Bent u op zoek naar een luxe verzorgingshuis, zoals een kleinschalige zorgvilla of zorgresidentie in Zuid-Holland voor uzelf of een dierbare? Maak kennis met Domus Magnus en haar locaties Het Sint Jozefpaviljoen in Gouda en De Magistraat in Rotterdam. Niet alleen woont u hier in uw eigen appartement vanaf €3.900,- per maand, maar ook heeft u de zekerheid van professionele ouderenzorg. Daarnaast hebben deze exclusieve zorgappartementen een prachtige ligging.

Wonen met zorg in Zuid-Holland

Domus Magnus biedt exclusieve zorgappartementen met een fantastische ligging. Het is een luxe verzorgingshuis, maar vooral een veilig thuis. Daar zorgen wij voor. U kunt niet alleen uw woonruimte naar eigen wens inrichten, mar ook uw huisdier is van harte welkom. De privacy van uw eigen appartement wisselt u af met gezellige sociale contacten in het restaurant, de recreatieruimtes, tuin of bijvoorbeeld in onze prachtige bibliotheek.

In Zuid-Holland biedt Domus Magnus de volgende woonzorglocaties:

  1. De Magistraat in Rotterdam
  2. Het Sint Jozefpaviljoen in Gouda

Zorg: 24 uur per dag

U kunt bij ons een zorgappartement huren indien u een Wlz zorgindicatie heeft. Ons professionele team van verpleegkundigen en verzorgenden biedt deskundige, maar bovenal menselijke (dementie)zorg. Alles persoonlijk en op maat en 24 uur per dag beschikbaar. Op deze manier bieden we een alternatief voor de reguliere verzorgingshuiszorg en (intensieve) thuiszorg. Lees hier meer over onze visie op zorg.

Uw wensen centraal

Wij proberen van ons huis uw thuis te maken en echt iets toe te voegen aan de dagelijkse kwaliteit van uw leven. Dat merkt u niet alleen aan de persoonlijke aandacht voor u als bewoner, maar ook aan de zorg die onze professionele (chef-)kok aan de maaltijden besteedt. Geserveerd in de gemeenschappelijke dinerzaal of in uw eigen appartement, als u dat prettiger vindt.

We organiseren met regelmaat leuke uitjes en recreatieve activiteiten, zowel in een groep als individueel. Een mooi voorbeeld is het (veelal klassieke) huiskamerconcert waarvan u elke week kunt genieten. Vanzelfsprekend stemmen we onze activiteiten zoveel mogelijk af op uw persoonlijke interesses. Het welzijn van de bewoners is namelijk minstens zo belangrijk als een mooie woonomgeving en de dagelijkse zorg. Daarom bieden de welzijnsmedewerkers dagelijks passende activiteiten aan zoals beweegactiviteiten, themaweken, lezingen, (creatieve) workshops en uitjes.

Sfeerimpressie

Bent u nieuwsgierig naar onze woonzorglocaties in Gouda en Rotterdam? Neem dan gerust een kijkje in deze gallery.

Domus Magnus woonzorg

Kunnen wij u verder helpen?

Heeft u nog vragen over de mogelijkheden bij De Magistraat of Het Sint Jozefpaviljoen? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Wilt u de nieuwsbrief ontvangen?

Wilt u ongeveer zes keer per jaar onze nieuwsbrief ontvangen?
Vult u dan uw gegevens in.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandDomus Magnus is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering
Direct Contact

Brochure

Rondleiding

Geef aan bij welke locatie u graag een rondleiding zou willen inplannen. Wij nemen contact met u op voor een afspraak.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Stel een vraag

Heeft u een vraag? Stuur ons een bericht en wij nemen contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zorghotel informatie

Belafspraak

Plan hieronder een belafspraak in met onze relatiemanager.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.