Zorgappartementen

Wilt u weten welke appartementen er op dit moment beschikbaar zijn of wilt u zien hoe het wonen en leven bij één van onze unieke locaties eruit ziet? Op sommige locaties zijn er sfeerappartementen beschikbaar waar u sfeer kunt komen proeven tijdens een persoonlijke rondleiding. Maak een afspraak via T: +31 (0)85-0645910 of stuur een mail naar sales@domusmagnus.comU bent van harte welkom!

seniorenwoning
Wonen in een zorgappartement

Bij Domus Magnus huurt u uw eigen appartement in een sfeervol pand. Alle locaties staan op unieke plekken in Nederland en zijn volledig afgestemd op de behoeften van ouderen. Alle appartementen beschikken over een zorgoproepsysteem. Sommige appartementen hebben een eigen buitenruimte zoals een balkon of terras. Er zijn zowel een- als tweepersoons appartementen, uniek binnen de particuliere ouderen zorg is dat partners in de seniorenwoning bij elkaar blijven wonen, ook wanneer er maar één zorgindicatie is afgegeven. De volledige zorg wordt dan uit handen genomen. Daarnaast mag de partner, wanneer de echtgenoot komt te overlijden, zonder indicatie hier blijven wonen.

Sfeerimpressie van onze appartementen en gezamenlijke ruimtes

De zorgappartementen van Domus Magnus zijn van alle gemakken voorzien en beschikken over een luxe badkamer en, in veel gevallen, een pantry.

Ontdek de locaties bij u in de buurt

Amsterdam

De Uylenburgh

In de Amsterdamse Jordaan staat Domus Magnus’ De Uylenburgh, een sfeervol verzorgingshuis en zorghotel voor ouderen. Met persoonlijke 24-uurszorg. Meer weten?

Amsterdam

Het Hendrickszhuys

Het Hendrickszhuys is een luxe verzorgingshuis van Domus Magnus gelegen in Amsterdam. De villa biedt moderne appartementen, zorghotelmogelijkheden, 24-uurszorg en veel persoonlijke aandacht voor uw welzijn.

Warnsveld

Huis Welgelegen

Huis Welgelegen is een luxe verzorgingshuis van Domus Magnus gelegen in Warnsveld. De villa biedt moderne appartementen, zorghotelmogelijkheden, 24-uurszorg en veel persoonlijke aandacht voor uw welzijn.

Warnsveld

Huis ter Weegen

Huis ter Weegen is een luxe verzorgingshuis van Domus Magnus gelegen in Warnsveld. De villa biedt moderne appartementen, zorghotelmogelijkheden, 24-uurszorg en veel persoonlijke aandacht voor uw welzijn.

Baarn

Holland

Holland is een luxe verzorgingshuis van Domus Magnus gelegen in Baarn. De villa biedt moderne appartementen, zorghotelmogelijkheden, 24-uurszorg en veel persoonlijke aandacht voor uw welzijn.

Hilversum

Koetshuys Erica

Koetshuys Erica is een luxe verzorgingshuis van Domus Magnus gelegen in Hilversum. De villa biedt moderne appartementen, zorghotelmogelijkheden, 24-uurszorg en veel persoonlijke aandacht voor uw welzijn.

Rotterdam

De Magistraat

De Magistraat is een luxe verzorgingshuis van Domus Magnus gelegen in Rotterdam. De villa biedt moderne appartementen, zorghotelmogelijkheden, 24-uurszorg en veel persoonlijke aandacht voor uw welzijn.

Brummen

Landgoed Klein Engelenburg

In het mooie Gelderse dorp Brummen ligt het rijksmonument Landgoed Klein Engelenburg. Deze particuliere zorgorganisatie is geschikt voor ouderen met een lichte tot zware zorgvraag, als ook voor mensen met een vorm van dementie.

Den Bosch

De Boschstede

De Boschstede is een luxe verzorgingshuis van Domus Magnus gelegen in 's Hertogenbosch. De villa biedt moderne appartementen, zorghotelmogelijkheden, 24-uurszorg en veel persoonlijke aandacht voor uw welzijn.

Haarlem

Hildebrand

Hildebrand is een luxe verzorgingshuis van Domus Magnus gelegen in Haarlem. De villa biedt moderne appartementen, zorghotelmogelijkheden, 24-uurszorg en veel persoonlijke aandacht voor uw welzijn.

Deventer

Villa Molenenk

Villa Molenenk is een luxe verzorgingshuis van Domus Magnus gelegen in Deventer. De villa biedt moderne appartementen, zorghotelmogelijkheden, 24-uurszorg en veel persoonlijke aandacht voor uw welzijn.

Hilversum

Villa Walgaerde

Ouderenzorg in Hilversum? Ontdek Villa Walgaerde. Uniek wonen met 24-uurszorg en focus op uw welzijn. Persoonlijke benadering in een sfeervolle woonomgeving.

Gouda

Het Sint Jozefpaviljoen

Het Sint Jozefpaviljoen biedt particuliere ouderenzorg op een unieke locatie in Gouda. Hier kunt in in alle rust en ruimte wonen met zorg en genieten. Een goed en veilig thuis voor ouderen.

Utrecht

De Lindeborg

De Lindeborg biedt particuliere ouderenzorg op een unieke locatie in Utrecht. Een locatie die met recht als indrukwekkend mag worden bestempeld; niet alleen door haar geweldige en centrale ligging aan de Maliebaan, maar ook door de warme sfeer die binnen heerst.

Nijmegen

De Sterreschans

In een rustige Nijmeegse villawijk staat De Sterreschans, een voormalig schippersinternaat met 43 ruime appartementen voor ouderen die willen wonen met zorg. De authentieke uitstraling in combinatie met de warme en persoonlijke sfeer maken De Sterreschans een unieke woonplek.

Huizen

Slingerbosch

Zorgvilla Slingerbosch in Huizen biedt kleinschalige, persoonlijke ouderenzorg. Een sfeervol verzorgingshuis op een unieke locatie. Een goed en veilig thuis voor ouderen.

Hilversum

Benvenuta

Benvenuta is een luxe verzorgingshuis van Domus Magnus gelegen in Hilversum. De villa biedt moderne appartementen, zorghotelmogelijkheden, 24-uurszorg en veel persoonlijke aandacht voor uw welzijn.

Heemstede

Villa de Meerlhorst

Villa De Meerlhorst in Heemstede biedt een stijlvolle en comfortabele woonomgeving. De zorgvilla bestaat uit 17 appartementen, elk met een privé-kamer die volledig ingericht kan worden met eigen meubels.

Aldeboarn

Boarnsterhim State

Boarnsterhim State in Aldeboarn ademt de huiselijke sfeer van een kleine Friese boerderij. Het heeft 15 appartementen en vier zorghotelkamers met uitzicht op de weilanden en Friese koeien.

Amsterdam

De Vermeer

De Vermeer biedt een stijlvolle en comfortabele woonomgeving, op één van de mooiste locaties, nabij het Museumplein in Amsterdam. In de zorgvilla is plek voor 16 bewoners, elk met een privé-kamer die volledig ingericht kan worden met eigen meubels

Oegstgeest

Het Witte Huis

Aan de rand van landgoed Endegeest in Oegstgeest biedt zorgvilla Het Witte Huis een thuis aan ouderen die hoogwaardige zorg en service behoeven.

Zeist

Landgoed De Wulperhorst

Landgoed De Wulperhorst in Zeist is een klassieke en luxueuse zorgvilla temidden van de bossen en velden van het Utrechts Landschap. Komt u ook bij ons wonen? Het landhuis heeft 25 mooie woonstudio’s en het koetshuis heeft 19 luxe hotelkamers voor revalidatie en tijdelijk herstelverblijf.

Oirschot

Landgoed Groot Bijstervelt

In het voorjaar van 2020 opende Valuas in het kloostercomplex van Landgoed Groot Bijstervelt te Oirschot 28 appartementen voor bewoners met een intensieve zorgvraag.

Warmond

Mariënhaven

In september 2022 openden de deuren van Valuas Mariënhaven in Warmond. Haar eerste bewoners en hotelgasten namen hun intrek in dit sfeer- en stijlvolle nieuwe thuis.

Zwolle

Residence Coestraete

In het voorjaar van 2023 opent de stijlvolle zorgvilla Residence Coestraete in hartje Zwolle haar deuren. Ouderen die 24-uurs zorg en ondersteuning nodig hebben kiezen voor een thuis in onze stijlvolle stadsvilla.

Den Haag

Residence Haganum

Wonen met zorg en service op niveau, dat doet u bij Residence Haganum. In de stijlvolle stadsvilla in het centrum van Den Haag staat het team dag en nacht klaar

Vught

Villa le Monde

Villa le Monde in Vught biedt een stijlvolle, veilige en comfortabele woonomgeving voor ouderen die zorg behoeven. En bovenal is onze zorgvilla een thuis, waar Brabantse gezelligheid en hoogwaardige service samen gaan.

Zeist

Villa Pavia

Villa Pavia ligt prachtig in het groen, tegen de oude dorpskern van Zeist. Het heeft mooie en ruime appartementen in een gerenoveerde villa. Er wordt 24/7 zorg en ondersteuning geboden met hoogwaardige services. Villa Pavia is met zestien appartementen een kleine, huiselijke locatie.

Wilt u de nieuwsbrief ontvangen?

Wilt u ongeveer zes keer per jaar onze nieuwsbrief ontvangen?
Vult u dan uw gegevens in.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandDomus Magnus is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering
Direct Contact

Brochure

Rondleiding

Geef aan bij welke locatie u graag een rondleiding zou willen inplannen. Wij nemen contact met u op voor een afspraak.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Stel een vraag

Heeft u een vraag? Stuur ons een bericht en wij nemen contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zorghotel informatie

Belafspraak

Plan hieronder een belafspraak in met onze relatiemanager.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.