De zoektocht naar een fijne (laatste) woonplek in 't Gooi en Baarn

Hoe bepaal je wat kan of dat iets juist niet meer kan? Wellicht is dit een vraag die u bezighoudt. Wel of niet naar een verpleeghuis? Een moeilijke beslissing voor uzelf, partner, vader, moeder, opa, oma, vriend of vriendin. Hoe weet u wat het juiste tijdstip is? En nóg belangrijker; wat de juiste plek is? Zoveel mogelijkheden, zoveel vragen. Hoe kunt u uit alle opties nu de juiste beslissing nemen? Daar help ik graag bij.

25 juni 2018

Mijn naam is Marieke Gitzels en ik werk sinds 2012 als relatiemanager voor de woonzorglocaties van Domus Magnus in het Gooi en Baarn. In een notendop help ik ouderen bij het vinden van een woonzorglocatie die in dat stadium van hun leven het beste bij hun past. Dit doe ik in overleg en samenspraak met hun kinderen en hulpverleners in de thuissituatie. In mijn baan als relatiemanager kan ik mijn kennis en ervaring die ik heb opgedaan in de ouderenzorg combineren met mijn wens om mensen te adviseren over bijzondere woonoplossingen.

“Het mooiste aan ouderenzorg vind ik dat je iemands leven heel concreet waardevoller kunt maken. Dat heeft me geïnspireerd om na mijn studie in de ouderenzorg te beginnen… om er vervolgens nooit meer uit te vertrekken.”

De stap van thuis wonen naar een beschermde woonomgeving is vaak ingrijpend voor alle betrokkenen. Daarom vind ik het fijn dat wij, als relatiemanagers per regio, de opdracht hebben om alle tijd te nemen om mensen te begeleiden in dit proces en te adviseren over de juiste oplossing. Zelfs als deze niet door Domus Magnus kan worden aangeboden.

Concreet betekent het dat ik dagelijks contact heb met ouderen en alle betrokkenen over hun gewenste woonsituatie. We organiseren een of meerdere rondleidingen zodat we onze mogelijkheden ook persoonlijk kunnen laten zien en mensen kunnen ervaren hoe het bij ons op locatie is. Soms kan een ouder echtpaar niet naar ons toe komen, dan halen wij hen op en brengen wij de mensen ook weer thuis. Juist door de sfeer te proeven tijdens een diner of te luisteren naar een klassiek concert, kan het hen helpen om een goede keuze te maken. En dat kan ook na het zien van alle drie de woonzorglocaties in Hilversum bijvoorbeeld. We hebben in het Gooi en Baarn tenslotte vijf woonzorglocaties en die verschillen enorm van elkaar qua gebouw, aantal appartementen en de zorgvraag van bewoners.

Wat het werk voor mij extra boeiend maakt is dat ik ouderen en hun families in een korte tijd goed leer kennen. Ik ben mij bewust dat het een ingrijpend en emotioneel beladen periode is voor hen. Om daar samen stappen in te zetten schept een band en maakt voor mij het persoonlijke contact vaak zin- en waardevol. Oftewel ik leer u graag kennen en ga graag met u op pad!
Marieke Gitzels | Relatiemanager voor ‘t Gooi en Baarn.

Mocht u meer willen weten over onze  woonzorglocaties in Hilversum (Koetshuys EricaBenvenuta en Villa Walgaerde), In Huizen  (Slingerbosch) of in Baarn (Holland) neemt u dan contact op via 085-­0645910 of info@domusmagnus.com.

Wilt u de nieuwsbrief ontvangen?

Wilt u ongeveer zes keer per jaar onze nieuwsbrief ontvangen?
Vult u dan uw gegevens in.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandDomus Magnus is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering
Direct Contact

Brochure

Rondleiding

Geef aan bij welke locatie u graag een rondleiding zou willen inplannen. Wij nemen contact met u op voor een afspraak.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Stel een vraag

Heeft u een vraag? Stuur ons een bericht en wij nemen contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zorghotel informatie

Belafspraak

Plan hieronder een belafspraak in met onze relatiemanager.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.