Dankzij raamvisite weer even bij elkaar

Op een aantal locaties van Domus Magnus hebben er waardevolle raambezoeken plaatsgevonden. Dierbaren van bewoners konden zich inschrijven voor een dag en tijdstip om zo dichtbij als mogelijk bij hun naaste te zijn. Uiteraard op een verantwoorde manier, om de bewoners op een veilige afstand te houden.

29 april 2020

Bij De Sterreschans, Villa Molenenk, Klein Engelenburg en De Magistraat is het tot nu toe mogelijk gemaakt om deze bezoeken te organiseren. Vanuit het appartement, via het raam en een telefoon, konden bewoners en dierbaren met elkaar kletsen. De tafel werd zó neergezet dat het net leek alsof zij samen aan dezelfde tafel zaten, onder het genot van een kopje koffie en wat lekkers. Voor sommige bewoners is het eerste moment van elkaar weer zien erg emotioneel. Maar dat verandert al gauw in blijdschap en gezelligheid. De telefoon staat op de luidspreker waardoor het praten gemakkelijk is. Er is dan wel geen fysiek contact, maar dit voelt voor beide partijen toch ‘echter’ dan videobellen.

Wilt u de nieuwsbrief ontvangen?

Wilt u ongeveer zes keer per jaar onze nieuwsbrief ontvangen?
Vult u dan uw gegevens in.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandDomus Magnus is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering
Direct Contact

Brochure

Rondleiding

Geef aan bij welke locatie u graag een rondleiding zou willen inplannen. Wij nemen contact met u op voor een afspraak.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Stel een vraag

Heeft u een vraag? Stuur ons een bericht en wij nemen contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zorghotel informatie

Belafspraak

Plan hieronder een belafspraak in met onze relatiemanager.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.