Collega's aan het woord

Plezier hebben, elke dag het verschil maken en warme en liefdevolle zorg geven. Dat is werken bij Domus Magnus. Op deze pagina lees je enkele verhalen uit de praktijk.

“Het voelt echt als een ‘warm bad’. Hoe cliché dat ook klinkt!”

Anoushka is 1 mei 2023 begonnen als Kok / Gastvrouw bij Benvenuta in Hilversum. Ze is geboren in Hilversum en woont daar nu ook. In haar vrije tijd houdt ze erg van wandelen, fietsen en creatief bezig zijn. En natuurlijk koken; een echt gezelligheidsmens dus!

Lees verder

“Werken bij een organisatie waarbij de bewoner centraal staat, dat is wat ik zocht”

Op 1 april 2023 (geen grap) is Larissa begonnen als verpleegkundige op onze locatie Holland in Baarn. Ze maakt bewust de keuze om na 11 jaar werkzaam te zijn geweest in het ziekenhuis de stap te maken naar de particuliere ouderenzorg. Ze woont en werkt nu in Baarn en hoopt nog heel lang met veel plezier te kunnen werken bij Domus Valuas!

Lees verder

Als verpleegkundige aan het werk bij onze locatie De Lindeborg in Utrecht

Niels is 1 april 2023 begonnen op onze locatie De Lindeborg in Utrecht. Hij is 24 jaar en woont ook in Utrecht. Hij heeft gevonden wat hij zocht. Meer aandacht voor de bewoners en werken op een mooie locatie dichtbij huis.

Lees verder

Dominique Fernhout over haar functie als Kwaliteitsverpleegkundige Regio West

Kwaliteitsverpleegkundige Dominique Fernhout is samen met haar collega’s een spin in het web op het gebied van de kwaliteit van zorg en behandeling van onze bewoners. Ze doet haar werk met veel passie en heeft inmiddels al meer dan 17 jaar zorgervaring. Sinds juli is zij werkzaam als Kwaliteitsverpleegkundige binnen Domus Magnus, waar ze het uitstekend naar haar zin heeft.

Lees verder

Locatiemanager Huis ter Weegen en Huis Welgelegen

Sinds 2004 bieden wij op zeventien locaties in Nederland kleinschalige, particuliere ouderenzorg aan. Twee van deze, zonder uitzondering, fraaie locaties bevinden zich in Warnsveld: Huis Welgelegen en Huis ter Weegen. Wat maakt het wonen, leven en de geboden zorg hier nou zo prettig?  Wij vroegen het aan locatiemanager Sanne Muurling.

Lees verder

Mayra Windster over haar werk als vrijwilligster

We zijn ontzettend blij met onze collega Mayra Windster. Zij is al bijna 7 jaar vrijwilligster op onze locatie De Magistraat. In dit interview vertelt Mayra jouw graag over haar werk als vrijwilligster.

Lees verder

Resie – Verzorgende IG Locatie Koetshuys Erica

Afgelopen donderdag is er weer een welkomstdag voor nieuwe medewerkers geweest! Wij vroegen aan onze nieuwe collega Resie van Koetshuys Erica hoe zij dit vond!

Lees verder

Astrid en Kitty – Verzorgende IG Locatie De Sterreschans

Iedere eerste donderdag van de maand is er een welkomstdag op het hoofdkantoor in Hilversum voor nieuwe medewerkers! Astrid en Kitty waren hier ook bij. Wij vroegen aan hen wat zij ervan vonden.

Lees verder

Nieuwe collega’s: Nicole en Chantal

Iedere eerste donderdag van de maand is er een welkomstdag op het hoofdkantoor in Hilversum voor nieuwe medewerkers! Chantal en Nicole waren hier ook bij. Wij vroegen aan hen wat zij ervan vonden.

Lees verder

Coördinator zorg Marga

Sinds 1 november 2020 is Marga Koster zorgcoördinator in Het Hendrickszhuys in Amsterdam. We vragen deze kersverse collega hoe haar eerste maanden bij Domus Magnus bevallen.

Lees verder

Wilt u de nieuwsbrief ontvangen?

Wilt u ongeveer zes keer per jaar onze nieuwsbrief ontvangen?
Vult u dan uw gegevens in.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandDomus Magnus is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Brochure

Rondleiding

Geef aan bij welke locatie u graag een rondleiding zou willen inplannen. Wij nemen contact met u op voor een afspraak.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Stel een vraag

Heeft u een vraag? Stuur ons een bericht en wij nemen contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zorghotel informatie

Belafspraak

Plan hieronder een belafspraak in met onze relatiemanager.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.