“Werken bij een organisatie waarbij de bewoner centraal staat, dat is wat ik zocht”

Op 1 april 2023 (geen grap) is Larissa begonnen als verpleegkundige op onze locatie Holland in Baarn. Ze maakt bewust de keuze om na 11 jaar werkzaam te zijn geweest in het ziekenhuis de stap te maken naar de particuliere ouderenzorg. Ze woont en werkt nu in Baarn en hoopt nog heel lang met veel plezier te kunnen werken bij Domus Valuas!

 

Op de welkomstdag (voor alle nieuwe collega’s) hebben wij Larissa een aantal vragen gesteld:

 1. Vandaag was het welkomsdag voor nieuwe collega’s, hoe heb je het ervaren?
  Een leuk en hartelijke ontvangst door de collega’s op kantoor. De mensen bij Domus Valuas maken echt het verschil, ook op mijn locatie Holland in Baarn! Ik kan echt mezelf zijn en voel me prettig. Ik vond het vandaag leuk om meer te weten te komen waar Domus Valuas voor staan. Ook de workshop was ook erg leuk.
 2. Wat is je zorgachtergrond?
  De laatste 11 jaar heb ik als verpleegkundige gewerkt in het ziekenhuis. Eerst 4 jaar in het AMC en daarna 7 jaar in het Meander Medisch Centrum op de longafdeling. Nu maak ik een hele bewuste keuze naar (particuliere) ouderenzorg. In eerste instantie lag mijn hart in het ziekenhuis om kennis op te doen m.b.t tot ziektebeelden en medische kennis. Maar ik heb nu behoefte aan wat langere contacten en ik wil écht aandacht hebben voor mensen, en dat kan bij deze organisatie, waar de bewoner centraal staat.
 3. Hoe ben je bij Domus Magnus terecht gekomen?
  Ik ben zelf gaan zoeken op internet welke ouderenzorgorganisaties er bij mij in de buurt zaten. Ik kwam op de site van Domus Valuas terecht. Ik kende de organisatie niet, maar ben wel gaan lezen op internet. Ik herkende mijzelf in de missie/visie en heb gesolliciteerd. De volgende dag had ik al contact met één van de recruiters. Dat was zo snel en fijn.

 

 

Wilt u de nieuwsbrief ontvangen?

Wilt u ongeveer zes keer per jaar onze nieuwsbrief ontvangen?
Vult u dan uw gegevens in.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandDomus Magnus is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Brochure

Rondleiding

Geef aan bij welke locatie u graag een rondleiding zou willen inplannen. Wij nemen contact met u op voor een afspraak.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Stel een vraag

Heeft u een vraag? Stuur ons een bericht en wij nemen contact met u op.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zorghotel informatie

Belafspraak

Plan hieronder een belafspraak in met onze relatiemanager.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.