Als verpleegkundige aan het werk bij onze locatie De Lindeborg in Utrecht

Niels is 1 april 2023 begonnen op onze locatie De Lindeborg in Utrecht. Hij is 24 jaar en woont ook in Utrecht. Hij heeft gevonden wat hij zocht. Meer aandacht voor de bewoners en werken op een mooie locatie dichtbij huis.

 

Op de welkomstdag (voor alle nieuwe collega’s) hebben wij Niels een aantal vragen gesteld:

 

 1. Wat vond je het leukste onderdeel van de Welkomstdag?
  Het was een superleuke dag. Eerlijk gezegd toen ik vanmorgen opstond had ik niet zo’n zin om naar Hilversum te gaan voor de verplichte welkomstdag. Maar dat gevoel was snel over, er hing een leuke sfeer in een informele setting.  Ik vond het leuk om nieuwe collega’s te ontmoeten en te leren kennen. Ik ga zelfs een keer op bezoek bij mijn nieuwe collega’s in Amsterdam. Dat heb ik met hun afgesproken vandaag. Ik heb nu een goed beeld van mijn nieuwe werkgever Domus Magnus.
 2. Wat is je zorgachtergrond?
  Ik ben nu 3,5 jaar Verpleegkundige. Ik ben begonnen als persoonlijk begeleider. Daarna 3 jaar lang gewerkt als Verpleegkundige bij Quarijn in de flexpool. Dit was heel fijn. Ik heb hier veel verschillende plekken en doelgroepen kunnen zien. Daarnaast kon ik mijn uren helemaal zelf indelen. Nu ben ik toe aan een volgende stap. Het is fijn om een vaste plek te hebben en echt te bouwen met elkaar. Ik heb zin om alle collega’s en bewoners goed te leren kennen en kwalitatief hoogwaardige zorg te leveren.
 3. Hoe ben je bij Domus Magnus terecht gekomen?
  Ik ben zelf gaan zoeken via Google. Ik wilde werken in een organisatie met goede kwaliteit van zorg meer tijd voor bewoners. Ik heb ook meegelopen in de reguliere zorg maar mijn hart was gestolen toen ik op De Lindeborg kwam. Je hebt echt meer tijd voor de bewoners en dat is fijn. Wat een mooie werkplek heb ik nu. Ik ben er echt trots op. De bewoners zijn ook echt allemaal superlief!

 

 

Wilt u de nieuwsbrief ontvangen?

Wilt u ongeveer zes keer per jaar onze nieuwsbrief ontvangen?
Vult u dan uw gegevens in.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandDomus Magnus is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Brochure

Rondleiding

Geef aan bij welke locatie u graag een rondleiding zou willen inplannen. Wij nemen contact met u op voor een afspraak.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Stel een vraag

Heeft u een vraag? Stuur ons een bericht en wij nemen contact met u op.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zorghotel informatie

Belafspraak

Plan hieronder een belafspraak in met onze relatiemanager.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.