Wens bewoonster in vervulling: de Oostvaardersplassen van dichtbij

Bewoners van Domus Magnus mogen één keer per jaar middels de Wenskaart hun wens in vervulling laten gaan. De bewoners mogen zelf kiezen wat hun wens is: van een trip down memory lane, tot een helikoptervlucht. Prachtige foto's in een natuurtijdschrift brachten een bewoonster van Holland op een idee: zij wilde haar wens graag in vervulling laten gaan bij de Oostvaardersplassen.

8 juni 2021

Wens bewoonster in vervulling: de Oostvaardersplassen van dichtbij

Bewoners van Domus Magnus mogen één keer per jaar middels de Wenskaart hun wens in vervulling laten gaan. De bewoners mogen zelf kiezen wat hun wens is: van een trip down memory lane, tot een helikoptervlucht. Prachtige foto’s in een natuurtijdschrift brachten een bewoonster van Holland op een idee: zij wilde haar wens graag in vervulling laten gaan bij de Oostvaardersplassen.

Wilde paarden

Zogezegd, zo gedaan. Een activiteitenbegeleidster van Holland is samen met mevrouw een hele dag op pad geweestSamen reden ze naar de Oostvaardersplassen. Onderweg genoot mevrouw al enorm van de mooie autorit en de prachtig gekleurde tulpenvelden. Vlak voor ze bij het bezoekerscentrum waren, hebben ze wilde paarden gespot. Gewapend met een verrekijker keek mevrouw vanuit de auto haar ogen uit. Bij het bezoekerscentrum aangekomen was het tijd voor een heerlijke lunch in de buitenluchtMevrouw werd vervolgens een heel stuk rond gereden in een rolstoel. Hierdoor kon ze optimaal genieten van de natuur en alle vogels. Ze gaf zo nu en dan aan “als het duwen te zwaar is, dan ga ik lopen hoor…!”. Als kers op de taart sloten ze de dag af met een ijsje. Mevrouw spreekt nog steeds na over haar wens en heeft mooie foto’s om er zo nu en dan nog van na te kunnen genieten.

 

Wilt u de nieuwsbrief ontvangen?

Wilt u ongeveer zes keer per jaar onze nieuwsbrief ontvangen?
Vult u dan uw gegevens in.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandDomus Magnus is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering
Direct Contact

Brochure

Rondleiding

Geef aan bij welke locatie u graag een rondleiding zou willen inplannen. Wij nemen contact met u op voor een afspraak.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Stel een vraag

Heeft u een vraag? Stuur ons een bericht en wij nemen contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zorghotel informatie

Belafspraak

Plan hieronder een belafspraak in met onze relatiemanager.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.