Domus Magnus vervult wens 97-jarige bewoner met helikoptervlucht

Op vrijdag 14 september is een grote wens van een 97-jarige bewoonster van Landgoed Klein Engelenburg vervuld; nog eens een helikoptervlucht maken.

18 september 2018

Onlangs is er een grote wens van een 97-jarige bewoonster van Landgoed Klein Engelenburg vervuld; nog eens een helikoptervlucht maken. Ieder jaar mogen alle bewoners van Domus Magnus met kerst een wens doen. Dit kunnen kleine wensen zijn zoals een bezoekje brengen aan een familielid of een visje eten op het strand, maar soms komen er ook wat grotere wensen langs.

Wenskaart
Zo heeft deze bewoonster van Landgoed Klein Engelenburg in het verleden al eens in een zweefvliegtuigje gezeten, is ze met een Dakota naar Engeland gevlogen en heeft ze met haar familieleden genoten van een luchtballonvaart. Een helikoptervlucht mocht in dit rijtje uiteraard niet ontbreken, dus werd dit genoteerd op haar wenskaart.

Krachten, noch moeite, gespaard
Toen ze erachter kwam dat de helikoptervlucht ook daadwerkelijk zou plaatsvinden, dacht ze eerst dat het een grap was. “Dat ik dit nog mag meemaken op mijn leeftijd!”, aldus mevrouw. Voor ieder ander is een helikoptervlucht al een spannende onderneming, laat staat als je 97 jaar oud bent. Daarom werden alle krachten gespaard en ging de bewoonster eerder deze week niet mee met een bustochtje.

Van helikopter naar straaljager
Het weer was prachtig en de bewoonster had er veel zin in. Nadat ze door zowel de piloot van Heliflight als een medewerker van Domus Magnus in de helikopter werd getild, kon het avontuur beginnen. Samen met haar dochter heeft ze intens genoten van de rondvlucht. Na de helikoptervlucht reageert mevrouw: “Wat was het fantastisch, helemaal met het prachtige weer. Ik had er nog wel uren in kunnen zitten! Nu nog een keer in een straaljager.”, grapte de 97-jarige.

Bent u nieuwsgierig geworden naar het uiteindelijke resultaat? Bekijk dan hier de prachtige film.

Wilt u de nieuwsbrief ontvangen?

Wilt u ongeveer zes keer per jaar onze nieuwsbrief ontvangen?
Vult u dan uw gegevens in.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandDomus Magnus is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering
Direct Contact

Brochure

Rondleiding

Geef aan bij welke locatie u graag een rondleiding zou willen inplannen. Wij nemen contact met u op voor een afspraak.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Stel een vraag

Heeft u een vraag? Stuur ons een bericht en wij nemen contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zorghotel informatie

Belafspraak

Plan hieronder een belafspraak in met onze relatiemanager.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.