Hooggeëerd bezoek op De Sterreschans: Sinterklaas kwam langs!

"Sinterklaasje kom maar binnen met je knecht..." De gezellige sfeer van vroeger werd weer even helemaal herbeleefd, want Sinterklaas en zijn Pieten brachten een bezoek aan De Sterreschans.

28 november 2019

Nepgeld

Het typisch Nederlands kinderfeest werd warm ontvangen door de bewoners en medewerkers van de woonzorglocatie in Nijmegen. De tafels in huis waren rijkelijk gevuld met pepernoten, suikergoed, banketstaaf en speculaas. “Ligt daar nou geld op tafel?!”, vroeg een bewoner zich af. Maar toen de bewoner zag dat het om chocolademunten ging, werd er smakelijk om gelachen. Een bewoonster begeleidde verschillende sinterklaasliederen op de vleugel. Dit werd enorm gewaardeerd en zorgde voor extra sfeer.

‘De Spaanse roffel’

Uiteraard waren er ook kinderen en kleinkinderen welkom bij dit hooggeëerd bezoek. En die waren er in grote getalen. Naast de (achter)kleinkinderen van bewoners, waren er ook kinderen van medewerkers aanwezig. De interactie tussen de kinderen en bewoners is heel leuk om te aanschouwen. “Kun jij voor mij een chocolademunt pakken?”, vroeg een bewoner aan een kind. Dat was geen enkel probleem, wat een glimlach bezorgde bij de bewoner. De Pieten zorgden voor wat beweging en reuring. Bewoners leefden op, deden mee met ‘de Spaanse roffel’, zongen de sinterklaasliederen uit volle borst mee en kregen een-op-een aandacht van de Piet, terwijl Sinterklaas zich bekommerde om de kinderen.

Wilt u de nieuwsbrief ontvangen?

Wilt u ongeveer zes keer per jaar onze nieuwsbrief ontvangen?
Vult u dan uw gegevens in.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandDomus Magnus is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering
Direct Contact

Brochure

Rondleiding

Geef aan bij welke locatie u graag een rondleiding zou willen inplannen. Wij nemen contact met u op voor een afspraak.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Stel een vraag

Heeft u een vraag? Stuur ons een bericht en wij nemen contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zorghotel informatie

Belafspraak

Plan hieronder een belafspraak in met onze relatiemanager.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.