Samen op stap: van Nijmegen naar Brummen en weer terug

Eén van de Domus Magnus auto’s mag weer rouleren, dit keer vanaf De Sterreschans in Nijmegen naar Landgoed Klein Engelenburg in Brummen. De medewerkster die de auto wegbracht, heeft gezellig een bewoonster meegenomen. Samen een dagje op pad!

6 november 2018

Met de auto naar Brummen
“Wat een fantastische dag!” zegt de verzorgende na afloop. Het was een hele tour. We begonnen vanmorgen samen in de Domus Magnus auto, op weg naar Brummen. Daar aangekomen, werden we warm welkom geheten en kregen eerst een heerlijke kop koffie. Vervolgens konden we aanschuiven bij de lunch en werd er gezellig gepraat. “Voor mij was het thuiskomen, vol liefde werden we ontvangen door de bewoners en medewerkers.”

En met de trein weer terug
Nadat we een beetje waren bijgekomen van de heenreis en helemaal bijgetankt door de lekkere lunch, gingen we weer op pad. Samen met de trein terug naar Nijmegen. Toen we erin zaten, genoot de bewoonster zichtbaar van alles wat er buiten te zien was; prachtige herfstkleuren, allerlei dieren in de wei en huizen waar de trein voorbij raast. Ze zei “wat een geluk dat je mij vandaag mee hebt gevraagd” en ze heeft de mensen in Brummen al beloofd terug te komen. Ze hield me de hele tijd in de gaten en ik merk dat het haar een gevoel van veiligheid biedt dat ik bij haar ben. Op dat moment kon ik alleen maar denken dat ik het mooiste beroep heb dat er bestaat.

In Nijmegen aangekomen, moesten we nog een paar haltes met de bus. Het laatste stukje naar De Sterreschans hebben we samen door de regen gewandeld. De bewoonster kon er de humor wel van inzien en zei tegen me “wat een zalige dag, maar die regen had je weg mogen laten”.

Wilt u de nieuwsbrief ontvangen?

Wilt u ongeveer zes keer per jaar onze nieuwsbrief ontvangen?
Vult u dan uw gegevens in.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandDomus Magnus is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering
Direct Contact

Brochure

Rondleiding

Geef aan bij welke locatie u graag een rondleiding zou willen inplannen. Wij nemen contact met u op voor een afspraak.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Stel een vraag

Heeft u een vraag? Stuur ons een bericht en wij nemen contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zorghotel informatie

Belafspraak

Plan hieronder een belafspraak in met onze relatiemanager.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.