Mamma Mia wat een feest!

Vorige week is er weer een wens van een bewoonster van locatie Slingerbosch in vervulling gegaan. Zij wilde heel graag naar de musical Mamma Mia, dus dat hebben we gedaan! Het was een groot succes en een dag om nooit te vergeten.

9 november 2018

Wensen gaan in vervulling
Het idee voor dit uitje ontstond afgelopen zomer, toen de medewerkers op locatie Slingerbosch muziek van ABBA opzetten. Even later danste iedereen met elkaar, bewoners en medewerkers. Eén van de bewoonsters gaf aan de muziek van ABBA erg leuk te vinden. Ze luisterde er in haar jongere jaren veel naar en het bracht mooie herinneringen met zich mee. Toen haar verteld werd dat er een musical draait met alle bekende hits van ABBA, reageerde ze heel enthousiast. Zij wist in december, wanneer alle bewoners tijdens kerst een wens mogen doen, nog niet wat ze dit jaar moest wensen. Maar nu wel, haar wens was vanaf dat moment om naar de musical Mamma Mia te gaan.

We gaan op pad
De kaartjes voor de musical in het Beatrix Theater Utrecht werden gereserveerd en de dagen afgeteld. De bewoonster keek er erg naar uit en kon haast niet wachten tot het zover was. En toen gingen we eindelijk op pad. De rit ernaartoe verliep vlot, maar bij het Beatrix Theater aangekomen was het even zoeken naar de ingang van de parkeergarage. Door omleidingen en een navigatiesysteem dat niet werkte, kostte dit wat moeite, maar dat mocht de pret niet drukken. We hebben genoten van een heerlijke lunch en weer helemaal bijgetankt waren we klaar voor de voorstelling.

Swingen en zingen
Het was in één woord: geweldig! De energie spoot van het podium af. Het is een leuk verhaal met prachtige zang en dans, een echte ‘feel-good’ musical met meer dan twintig ABBA hits. We hebben hard gelachen en geklapt en we zaten dansend op onze stoelen. Na afloop wilde de bewoonster graag een herinnering mee naar huis nemen en heeft een mooi boekje gekocht om aan haar kinderen te laten zien.

Eenmaal weer thuis op Slingerbosch werd de groepsfoto uitgeprint. Deze hangt nu op verzoek van de bewoonster boven haar bed. Ze heeft het dagelijks over het uitstapje en regelmatig klinkt het geneurie van een ABBA liedje door de gangen van Slingerbosch.

Wilt u de nieuwsbrief ontvangen?

Wilt u ongeveer zes keer per jaar onze nieuwsbrief ontvangen?
Vult u dan uw gegevens in.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandDomus Magnus is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering
Direct Contact

Brochure

Rondleiding

Geef aan bij welke locatie u graag een rondleiding zou willen inplannen. Wij nemen contact met u op voor een afspraak.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Stel een vraag

Heeft u een vraag? Stuur ons een bericht en wij nemen contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zorghotel informatie

Belafspraak

Plan hieronder een belafspraak in met onze relatiemanager.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.