Wellnessdag voor bewoners van Koetshuys Erica

Half oktober hebben de bewoners van Koetshuys Erica in Hilversum genoten van een heerlijk ontspannende wellnessdag. Het was op en top relaxen en dat gewoon in eigen huiskamer! Vooral nu het buiten kouder wordt, was dit een hele gezellige en warme besteding van een mooie oktoberdag.

29 oktober 2018

Massage-menu
Maar liefst vier masseuses waren aanwezig om alle bewoners een uitgebreide massage te geven. Er stonden vier verschillende behandelingen op het menu, waar iedereen uit kon kiezen. Een voetreflexmassage, een handmassage, een gezichtsbehandeling en een massage van de nek en schouders behoorden allemaal tot de mogelijkheden. Het is zo mooi om te merken dat iedereen, op eigen wijze, écht kan genieten van de rustige sfeer, persoonlijke aandacht en aanraking die een massage met zich meebrengt.

In de watten gelegd
We zagen veel ontspannen en ook veel lachende gezichten! Sommige bewoners vonden het fijn om tijdens de wellness-behandeling de ogen te sluiten en zich in alle rust aan de massage over te geven. Anderen namen de gelegenheid te baat om grapjes en een gezellig praatje te maken. De oudste bewoonster genoot zichtbaar van de massage en werd er blij en vrolijk van. “Nou, dat doen we nog eens een keer, he?” zei ze stralend. Onze nieuwste bewoonster was blij verrast door deze dag: “Ik voel me helemaal in de watten gelegd, het is geweldig.”

Toen de massagebehandelingen klaar waren, heerste er een hele relaxte en ‘zen’ sfeer in Koetshuys Erica. Tot besluit serveerde de kok een lekker vers gemaakte smoothie, waarmee iedereen nog even kon nagenieten van deze heerlijke wellness-dag.

Wilt u de nieuwsbrief ontvangen?

Wilt u ongeveer zes keer per jaar onze nieuwsbrief ontvangen?
Vult u dan uw gegevens in.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandDomus Magnus is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering
Direct Contact

Brochure

Rondleiding

Geef aan bij welke locatie u graag een rondleiding zou willen inplannen. Wij nemen contact met u op voor een afspraak.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Stel een vraag

Heeft u een vraag? Stuur ons een bericht en wij nemen contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zorghotel informatie

Belafspraak

Plan hieronder een belafspraak in met onze relatiemanager.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.