Kinderen brengen positieve energie mee

De Sterreschans is omgeven door groen en op slechts enkele minuten lopen ligt de Ooijpolder. De bosrijke rand, het ruwe weiland en het overweldigende uitzicht vanaf de stuwwallen over de uiterwaarden van de Ooijpolder maakt de omgeving uniek. Het is een prachtig gebied waar sommige bewoners graag de buitenlucht opzoeken tijdens een wandeling.

22 mei 2018

Vanuit De Sterreschans, wandelend richting de Ooijpolder, ligt basisschool de ‘Klokkenberg’. Regelmatig organiseren De Sterreschans en de Klokkenberg samen leuke momenten. Jong en oud komen samen. Voor de bewoners is dit een welkome afwisseling in het dagelijks bestaan. Eerder dit jaar, op Nationale Pannenkoekdag, bakten de kinderen van groep 8 heerlijke pannenkoeken voor de bewoners. Zowel de kinderen als de bewoners genoten hier zichtbaar van. Door de gesprekken tijdens het eten krijgen de bewoners weer een gevoel betrokken te zijn met de maatschappij. Niet alleen de kinderen van de basisschool, maar ook de kleintjes van het kinderdagverblijf in de omgeving hebben een bezoek gebracht bij de ‘opa’s en oma’s’ van De Sterreschans. De grote ogen van de kinderen keken in het rond. Vol verbazing keken ze naar de rollators, rolstoelen en wandelstokken. Fantastisch die leermomenten voor de kinderen. Door middel van ballonnen werd er snel contact gemaakt tussen de bewoners en de kinderen. De positieve energie die kinderen meebrengen is geweldig. De bewoners genieten intens. Dat zijn mooie momenten om op terug te kijken.

Heeft u nog vragen? Neemt u dan gerust vrijblijvend contact op via 085-0645910 of vraag een brochure aan.

 

Wilt u de nieuwsbrief ontvangen?

Wilt u ongeveer zes keer per jaar onze nieuwsbrief ontvangen?
Vult u dan uw gegevens in.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandDomus Magnus is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering
Direct Contact

Brochure

Rondleiding

Geef aan bij welke locatie u graag een rondleiding zou willen inplannen. Wij nemen contact met u op voor een afspraak.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Stel een vraag

Heeft u een vraag? Stuur ons een bericht en wij nemen contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zorghotel informatie

Belafspraak

Plan hieronder een belafspraak in met onze relatiemanager.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.