Zomerse activiteiten bij Koetshuys Erica

Half, zo niet heel Nederland kijkt uit naar de zomer. Lekker naar buiten, lange avonden, zonnen in de tuin, vrij zijn of op vakantie.

1 juni 2018

Voor de bewoners van Koetshuys Erica is een vakantie of er zelf op uit gaan niet meer vanzelfsprekend. Ondanks de leeftijd of de gezondheid moet het voor hen ook een fijne zomer worden. Naar buiten als het even kan, of anders ‘buiten naar binnen’ halen!

Het is een ware verwennerij, het mooie weer van de afgelopen weken. De bewoners van de woonzorglocatie in Hilversum genieten volop van de ruime en zonnige tuin. De één strekt de benen nog zelfstandig tijdens een rondje door de tuin, een ander neemt een arm aan of wordt rustig in zijn of haar rolstoel voortgeduwd. Lekker buiten ontbijten met de zon op de snoet en daarna genieten van een kopje koffie of thee. Bij mooi weer kunnen veel van de dagelijkse activiteiten prima in de tuin gedaan worden. Als iemand liever in stilte van de natuur geniet is er altijd wel een bankje of prieeltje te vinden waar dat in alle rust kan. Ieder geniet op eigenwijze van de eerste zonnestralen.

Binnenkort worden de straat en de stoep, voor Koetshuys Erica, mooi en strak afgeleverd door de gemeente. Er zijn nieuwe trottoirs aangelegden de Albertus Perkstraat is voorzien van nieuw asfalt. Een wandelingetje naar het gezellige centrum van Hilversum, of een ritje op de Duofiets behoren daarmee binnenkort gelukkig weer tot de mogelijkheden. Want wat is er nou leuker dan samen te gaan fietsen op een stabiele fiets die niet kan omvallen en zonder al te veel inspanning van de omgeving kunt genieten?

Sommige bewoners laten de Duofiets voor wat het is en kijken uit naar de boottocht over de Vecht, het uitstapje naar het dierenpark in Amersfoort en de jaarlijks terugkerende zomerse barbecue. Familie en vrijwilligers zijn daarbij altijd welkom.

Oud of jong, dit zonnige weer van de afgelopen weken doet ons enorm hard uitkijken naar de zomer. Samen maken we er een fijne zomer van! Bent u nieuwsgierig geworden naar woonzorglocatie Koethuys Erica? Dan bent u van harte welkom om langs te komen voor een rondleiding. Neem contact op via info@domusmagnus.com of 085-0645910.

 

Wilt u de nieuwsbrief ontvangen?

Wilt u ongeveer zes keer per jaar onze nieuwsbrief ontvangen?
Vult u dan uw gegevens in.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandDomus Magnus is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering
Direct Contact

Brochure

Rondleiding

Geef aan bij welke locatie u graag een rondleiding zou willen inplannen. Wij nemen contact met u op voor een afspraak.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Stel een vraag

Heeft u een vraag? Stuur ons een bericht en wij nemen contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zorghotel informatie

Belafspraak

Plan hieronder een belafspraak in met onze relatiemanager.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.