Fietsen met de duofiets

De afgelopen maanden heeft vrijwilliger Arnoud Pollmann met veel plezier met verschillende bewoners van de Sterreschans rond mogen fietsen op de duofiets van Domus Magnus. Gaan we rechtsaf naar de stad, of linksaf naar het bos? Zegt u het maar!

23 mei 2022

Op weg naar de stad of polder, of het nieuwe eiland, fietsen Arnoud en de bewoners natuurlijk eerst langs de schitterende rand van de stuwwal. Op dit uitzichtpunt, en volgens sommigen het mooiste van Nederland, kijk je uit over de Waalbruggen en de Ooijpolder, met in de verte de heuvels van de Veluwe.

Toen zij aan de poort stonden bij de Stevenskerk openden ze voor bewoonster mevrouw van Steen en Arnoud een achterdeur, en konden zij zomaar binnen een rondje fietsen door de magistrale kerk. En een andere keer konden zij vanuit het hoge Valkhofpark neerkijken op de rivier de Waal.

Met de bewoner heer Bruins door de stad rijden levert altijd leuke verrassingen op. Hij kent nog zoveel winkeliers in de binnenstad dat we steeds vriendelijk nagezwaaid worden. Voor onze vrijwilliger Arnoud ook leuk: je rijdt niet iedere dag met een voormalige Prins Carnaval door de stad.

Arnoud Pollmann,
Vrijwilliger De Sterreschans

Geïnteresseerd in kleinschalig en sfeervol wonen met de aanwezigheid van 24-uurszorg? U kunt hier meer informatie vinden over De Sterreschans in Nijmegen.

Wilt u de nieuwsbrief ontvangen?

Wilt u ongeveer zes keer per jaar onze nieuwsbrief ontvangen?
Vult u dan uw gegevens in.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandDomus Magnus is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering
Direct Contact

Brochure

Rondleiding

Geef aan bij welke locatie u graag een rondleiding zou willen inplannen. Wij nemen contact met u op voor een afspraak.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Stel een vraag

Heeft u een vraag? Stuur ons een bericht en wij nemen contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zorghotel informatie

Belafspraak

Plan hieronder een belafspraak in met onze relatiemanager.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.