Uitstapje naar de Keukenhof, vanuit de Magistraat

Deze week zijn de bewoners van woonzorglocatie de Magistraat vanuit Rotterdam naar de Keukenhof afgereisd. Eindelijk konden zij na jaren weer op pad. Het was heerlijk aangenaam weer, wel bewolkt en wat wind, maar dat mocht de pret niet drukken.

13 mei 2022

Er gingen drie bewoners vanaf de Magistraat mee en een oud-bewoner als begeleider/vriend. De twee vrienden hebben elkaar leren kennen in de Magistraat en hebben een hechte vriendschap opgebouwd. Eenmaal aangekomen in het park begon de wandeling door de Keukenhof. Prachtige tulpenvelden waren te zien, zoveel verschillende soorten en kleuren. Een bewoner vertelde dat het jaren geleden was dat hij er was geweest en het ontzettend leuk vond om hier weer te zijn. De molen kon hij zich nog goed herinneren en daar liepen we langs. Ook hebben we vele foto’s gemaakt tussen de tulpen.

Voor de lunch hebben we een restaurant opgezocht in het park en natuurlijk heerlijk geluncht. Iedereen kon kiezen wat ze wilden en er werd gekozen voor: wraps, frites en sandwich. Na de lunch liepen we weer verder om de rest van het park te zien. Tussendoor maakten we zo nu en dan even een stop op een bankje om uit te rusten. Iedereen genoot zichtbaar! Eenmaal bij de uitgang aangekomen werd er door iedereen gezegd dat ze het echt heel gezellig vonden. Men sprak zelf over: ‘Beregezellig’.

   

 

 

Wilt u de nieuwsbrief ontvangen?

Wilt u ongeveer zes keer per jaar onze nieuwsbrief ontvangen?
Vult u dan uw gegevens in.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandDomus Magnus is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering
Direct Contact

Brochure

Rondleiding

Geef aan bij welke locatie u graag een rondleiding zou willen inplannen. Wij nemen contact met u op voor een afspraak.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Stel een vraag

Heeft u een vraag? Stuur ons een bericht en wij nemen contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zorghotel informatie

Belafspraak

Plan hieronder een belafspraak in met onze relatiemanager.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.