Creatieve ideeën en oplossingen op De Uylenburgh

De bewoners en medewerkers van De Uylenburgh proberen samen deze onwerkelijke tijd op een zo fijn mogelijke manier te doorstaan met elkaar. Het gaat er momenteel door de coronacrisis allemaal behoorlijk anders aan toe. Dat vraagt om flexibiliteit en alertheid van iedereen. Er ontstaan nieuwe, creatieve oplossingen en ideeën. Er ontstaan nieuwe, creatieve oplossingen en ideeën, en dat zorgt gelukkig voor de nodige aandacht op de woonzorglocatie.

27 maart 2020

Individuele aandacht

Het team op De Uylenburgh geeft veel één op één aandacht aan bewoners. Regelmatig wordt er een praatje gemaakt op het appartement of samen een kopje koffie gedronken in de woonkamer. Wanneer bewoners de behoefte hebben om op het eigen appartement te blijven, is dit natuurlijk ook mogelijk. Hierin is iedere bewoner vrij. De sfeer is gemoedelijk en huiselijk. Bewoners vinden deze situatie soms nog wel moeilijk, maar begrijpen het welHet team doet er alles aan om ervoor te zorgen dat de sfeer goed blijft, en we er zijn voor de bewoners. Zo is er een mobiele telefoon beschikbaar gesteld om te kunnen videobellen met dierbaren. Daarnaast kunnen familieleden bij de ingang cadeaus en boodschappen achterlaten. Het schrijven van kaartjes en het opsturen van foto’s wordt ook gestimuleerd vanuit de locatie.

Naar buiten in de binnentuin

De fijne, nieuwe binnentuin speelt nu ook een grote rol. Het team probeert dagelijks met een groepje bewoners de tuin in te gaan, om even een rondje te wandelen of lekker in de zon te zitten. De bewoners hebben deze week samen met de activiteitenbegeleiders geknutseld: zij hebben lichtjes gemaakt om op te hangen in de bomen. Zo ziet het er nóg mooier uitOok komt er een familielid van een bewoner optreden in de tuin van De Uylenburgh. Uiteraard op ruime afstand, zodat bewoners en medewerkers veilig kunnen genieten van het concert.

Contact

Wilt u meer informatie ontvangen of heeft u een vraag? Neem dan gerust contact met ons op. Telefoonnummer: 085-0645910 of email: info@domusmagnus.com.

Wilt u de nieuwsbrief ontvangen?

Wilt u ongeveer zes keer per jaar onze nieuwsbrief ontvangen?
Vult u dan uw gegevens in.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandDomus Magnus is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering
Direct Contact

Brochure

Rondleiding

Geef aan bij welke locatie u graag een rondleiding zou willen inplannen. Wij nemen contact met u op voor een afspraak.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Stel een vraag

Heeft u een vraag? Stuur ons een bericht en wij nemen contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zorghotel informatie

Belafspraak

Plan hieronder een belafspraak in met onze relatiemanager.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.