Bericht 5: Update verlenging maatregelen coronavirus

Op dinsdagavond 31 maart heeft het kabinet de bestaande maatregelen in de strijd tegen het coronavirus verlengd tot dinsdag 28 april. Domus Magnus vat middels dit online bericht samen wat dit voor onze woonzorglocaties betekent.

31 maart 2020

Contactregeling 
De woonzorglocaties blijven in ieder geval tot dinsdag 28 april ontoegankelijk voor bezoekers. Alleen aan personen die noodzakelijk zijn voor de zorg wordt nog toegang verleend. Voor bewoners blijft het verzoek van kracht enkel de locatie bij medische noodzaak te verlaten. Domus Magnus realiseert zich dat deze maatregel veel impact op bewoners en hun dierbaren heeft, maar we ervaren veel begrip.

Concerten en evenementen  
De maatregelen betreffende de activiteiten en concerten blijven onveranderd van kracht tot 1 juni. Het is hartverwarmend om te zien welke creatieve initiatieven en oplossingen van de grond komen om een waardevolle invulling te geven aan de dag.

Persoonlijk gesprek 
Rondleidingen op locaties aan geïnteresseerden zijn door de genomen maatregelen helaas niet mogelijk. Onze relatiemanagers van Domus Magnus zijn uiteraard wel bereikbaar om al uw vragen te beantwoorden. Ook bieden wij de mogelijkheid om de locatie via een 360 graden tour te bezichtigen. U komt met de relatiemanagers in contact door het online contactformulier in te vullen of om op werkdagen te bellen met 085 0645910.

Verhuizen of tijdelijk verblijf in zorghotel 
Heeft u een concrete of urgente zorgvraag, voor zowel permanent als tijdelijk verblijf? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij zullen per situatie zorgvuldig overwegen en bekijken of verhuizen naar een woonzorglocatie of een tijdelijk verblijf in een zorghotelappartement mogelijk en verantwoord is. Een strenge screening maakt onderdeel uit van het proces.

Berichtgeving 
Op de website onder de knop ‘actueel’ staan de belangrijkste nieuwsberichten. Bewoners en familieleden/zaakwaarnemers worden per email op de hoogte gesteld. Mocht informatie u onverhoopt niet bereiken, neem dan contact op met communicatie@domusmagnus.com.

 

Wilt u de nieuwsbrief ontvangen?

Wilt u ongeveer zes keer per jaar onze nieuwsbrief ontvangen?
Vult u dan uw gegevens in.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandDomus Magnus is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering
Direct Contact

Brochure

Rondleiding

Geef aan bij welke locatie u graag een rondleiding zou willen inplannen. Wij nemen contact met u op voor een afspraak.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Stel een vraag

Heeft u een vraag? Stuur ons een bericht en wij nemen contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zorghotel informatie

Belafspraak

Plan hieronder een belafspraak in met onze relatiemanager.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.