Strijden voor Alpe d’HuZes

Op 1 juni gaat onze collega Barbara Hermans, Manager Zorgfinanciering en - control meedoen aan de Alpe d’Huzes als onderdeel van Team 2 George Coppens Challenge. Dit ter nagedachtenis aan George Coppens, echtgenoot van haar dierbare vriendin Roosmarijn de Boer, die vorig jaar bij een noodlottig skiongeluk om het leven kwam.

9 mei 2023

George was jarenlang betrokken bij Alpe d’Huzes als lid Raad van Toezicht en interim-voorzitter. De organisatie van Alpe d’Huzes heeft besloten Bocht 2 naar hem te vernoemen.

Nu hij het niet meer kan, neemt zij graag het stokje van hem over. Doel van de deelname is om onderzoek naar kanker verder mogelijk te maken door zoveel mogelijk geld hiervoor in te zamelen. Het streefbedrag is €2.222,22.

Haar ambitie is het om deze pittige berg twee keer – wandelend – te beklimmen. Dit betekent bijna 30 km omhoog wandelen met ruim 2000 hoogtemeters. In Nederland is het lastig deze hoogtemeters te trainen, maar met de conditie van haar dagelijkse wandelingen en de extra trainingen in het weekend die opbouwen naar de 30 km gaat zij ervan uit het te redden op 1 juni.

Mocht je haar – en nog belangrijker daarmee verder onderzoek naar kanker – willen ondersteunen door een donatie te doen, klik dan hier.

Wilt u de nieuwsbrief ontvangen?

Wilt u ongeveer zes keer per jaar onze nieuwsbrief ontvangen?
Vult u dan uw gegevens in.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandDomus Magnus is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering
Direct Contact

Brochure

Rondleiding

Geef aan bij welke locatie u graag een rondleiding zou willen inplannen. Wij nemen contact met u op voor een afspraak.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Stel een vraag

Heeft u een vraag? Stuur ons een bericht en wij nemen contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zorghotel informatie

Belafspraak

Plan hieronder een belafspraak in met onze relatiemanager.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.