Wonen met zorg in Hilversum

Bent u op zoek naar een sfeervolle zorgvilla in het gezellige Hilversum voor uzelf of een dierbare? Maak kennis met Domus Magnus en haar woonzorg locaties in Hilversum: Benvenuta, Koetshuys Erica en Villa Walgaerde. Niet alleen woont u hier in uw eigen appartement, maar ook heeft u de zekerheid van professionele ouderenzorg. Daarnaast hebben deze exclusieve zorgappartementen een fantastische ligging.

Wonen met zorg in Hilversum

Domus Magnus biedt meer dan exclusieve zorgappartementen met een fantastische ligging. Het is een nieuw thuis, maar wel zoals u gewend bent. Daar zorgen wij voor. U kunt niet alleen uw woonruimte naar eigen wens inrichten, maar ook uw huisdier is van harte welkom. De privacy van uw eigen appartement wisselt u af met gezellige sociale contacten in het restaurant, de recreatieruimtes, tuin, maar ook in onze prachtige bibliotheek.

In Hilversum biedt Domus Magnus drie locaties om te wonen met zorg:

  1. Benvenuta aan de Bussumergrintweg
  2. Koetshuys Erica aan de Albertus Perkstraat
  3. Villa Walgaerde aan de Sweelincklaan

Zorg: 24 uur per dag

U kunt bij ons een zorgappartement huren indien u een Wlz zorgindicatie heeft. Ons professionele team van verpleegkundigen en verzorgenden biedt deskundige, maar bovenal menselijke (dementie)zorg. Alles persoonlijk en op maat en 24 uur per dag beschikbaar. Op deze manier bieden we een alternatief voor de reguliere verzorgingshuiszorg en (intensieve) thuiszorg. Lees hier meer over onze visie op zorg.

Uw wensen centraal

Wij proberen van ons huis uw thuis te maken en echt iets toe te voegen aan de dagelijkse kwaliteit van uw leven. Dat merkt u niet alleen aan de persoonlijke aandacht voor u als bewoner, maar ook aan de zorg die onze professionele (chef-)kok aan de maaltijden besteedt. Geserveerd in de gemeenschappelijke dinerzaal of in uw eigen appartement, als u dat prettiger vindt.

We organiseren met regelmaat leuke uitjes en recreatieve activiteiten, zowel in een groep als individueel. Een mooi voorbeeld is het (veelal klassieke) huiskamerconcert waarvan u elke week kunt genieten. Vanzelfsprekend stemmen we onze activiteiten zoveel mogelijk af op uw persoonlijke interesses. Het welzijn van de bewoners is namelijk minstens zo belangrijk als een mooie woonomgeving en de dagelijkse zorg. Daarom bieden de welzijnsmedewerkers dagelijks passende activiteiten aan zoals beweegactiviteiten, themaweken, lezingen, (creatieve) workshops en uitjes.

Sfeerimpressie

Benieuwd naar de woonzorglocaties Benvenuta, Koetshuys Erica en Villa Walgaerde in Hilversum? Neemt u gerust een kijkje in de gallery om de sfeer te proeven!

Kunnen wij u verder helpen?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden bij een van onze locaties in Hilversum? Neem dan gerust contact met ons op.

Wilt u de nieuwsbrief ontvangen?

Wilt u ongeveer zes keer per jaar onze nieuwsbrief ontvangen?
Vult u dan uw gegevens in.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandDomus Magnus is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering
Direct Contact

Brochure

Rondleiding

Geef aan bij welke locatie u graag een rondleiding zou willen inplannen. Wij nemen contact met u op voor een afspraak.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Stel een vraag

Heeft u een vraag? Stuur ons een bericht en wij nemen contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zorghotel informatie

Belafspraak

Plan hieronder een belafspraak in met onze relatiemanager.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.