Woonzorglocatie Hildebrand naar Artis

Op 19 juni jongstleden was het zover... Heel Hildebrand ging naar Artis! De bewoners hadden enorm uitgekeken naar deze dag.

27 juni 2018

Met een grote touringcar gingen we al vroeg op pad en de sfeer zat er direct in. We waanden ons in vroegere tijden, het leek wel alsof we weer op schoolreisje gingen. Alle bewoners kregen een koelrugtasje mee met een lunchpakketje, lees een gezond sapje, broodjes en chocolade. En als klap op de vuurpijl een flesje wijn met twee glazen. Een fijne ontdekking op de heenweg in de bus.

We gingen op pad met een gezellige grote groep mensen. Familieleden, kleinkinderen en andere vrijwilligers hadden zich aangemeld om bij deze dag te helpen. Met als doel de bewoners een fijne dag te bezorgen in Artis.

De bewoners mochten kiezen welke dieren zij graag wilden zien. De eerste stop was het aquarium met prachtige gekleurde vissen in allerlei soorten en maten. Vervolgens gingen we naar de prachtige vlindertuin. De vlinders in hun kleurenpracht fladderden om ons heen. Er ging zelfs een vlinder op de mouw van een bewoner zitten. We keken onze ogen uit. Uiteindelijk, u kunt het al raden, was de vlindertuin het meest populair. We noemden het een tropisch elfjesparadijs! En daar zijn we dan ook extra lang gebleven.

Op de terugweg richting Haarlem bespraken we de geslaagde dag. Toen we bijna thuis waren grapte iemand; ‘We kunnen net als vroeger tijdens een schoolreisje onder de busstoelen gaan zitten!’. Iedereen moest lachen.

Namens Sanne Hoenjet, activiteitenbegeleider Hildebrand.

 

Wilt u de nieuwsbrief ontvangen?

Wilt u ongeveer zes keer per jaar onze nieuwsbrief ontvangen?
Vult u dan uw gegevens in.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandDomus Magnus is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering
Direct Contact

Brochure

Rondleiding

Geef aan bij welke locatie u graag een rondleiding zou willen inplannen. Wij nemen contact met u op voor een afspraak.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Stel een vraag

Heeft u een vraag? Stuur ons een bericht en wij nemen contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zorghotel informatie

Belafspraak

Plan hieronder een belafspraak in met onze relatiemanager.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.