De Boschstede ontvangt deelnemers van de Wintertuinen-route

De (tuin)deuren van De Boschstede stonden een avond lang open voor bezoekers van de Wintertuinen-route. In de laatste weken van het jaar komt Den Bosch in een winterse stemming. Als het aan Stichting Open Tuinen ‘s-Hertogenbosch ligt, is dat het uitgelezen moment om middels de Wintertuinen-route de binnenstad te verkennen. En De Boschstede deed hieraan mee!

24 december 2019

Route langs monumentale panden

Niet alleen De Boschstede, maar verschillende monumentale panden in de binnenstad vormden tezamen twee wandelroutes. Stichting Open Tuine‘s-Hertogenbosch verzorgde op alle locaties de muziek en een hapje en een drankje. In 6 groepen van 25 personen kwamen de bezoekers onder leiding van een gids om de beurten langs op onze locatie.

Winterse sferen

De tuin was sfeervol ingericht met vuurkorven, een grote ketel met warme glühwein en er waren echte Brabantse koeken. Het tuinhuis was toegankelijk en binnen in de grote hal, op de trap, nam een groot koor plaats. Zij zongen bij iedere ronde de kerstliederen die eenieder mee kan zingenDe bewoners sloten ook gezellig aan bij de laatste ronde om het koor bij te wonen. Gezien het pand aan de Nieuwstraat voorheen fungeerde als ziekenhuisvonden de bezoekers het erg interessant om de locatie in een ander jasje te bekijken.

Wilt u de nieuwsbrief ontvangen?

Wilt u ongeveer zes keer per jaar onze nieuwsbrief ontvangen?
Vult u dan uw gegevens in.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandDomus Magnus is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering
Direct Contact

Brochure

Rondleiding

Geef aan bij welke locatie u graag een rondleiding zou willen inplannen. Wij nemen contact met u op voor een afspraak.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Stel een vraag

Heeft u een vraag? Stuur ons een bericht en wij nemen contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zorghotel informatie

Belafspraak

Plan hieronder een belafspraak in met onze relatiemanager.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.