Marktkramen, versiering en veel lichtjes op de eerste winterfair bij Villa Molenenk

De eerste Winterfair op Villa Molenenk is een feit! Het evenement is georganiseerd voor de bewoners en het personeel met partners en trok meteen veel publiek. De locatie zag er prachtig uit met sfeervolle kerstversiering en diverse kraampjes. Judith, coördinator welzijn van Villa Molenenk, was erbij en vertelt hoe het was:

19 december 2019

Vuurtjes en lichtjes

De bezoeker van de winterfair parkeert de auto op de parkeerplaats, stapt uit en ziet al van verre de Villa gehuld in kerstsfeer. In de vlaggenmast zijn lampjes in de vorm van een kerstboom gemonteerd, langs het pad naar de ingang staat een rij fakkels die je een warm welkom heten en bij de voordeur staan twee grote kerstbomen. Zo kom je automatisch direct in de stemming voor de winterfair.

Presentje

Bij binnenkomst wordt de bezoeker van harte welkom geheten door locatiemanager Inge en door coördinator huishouding Nicole. Zij zitten in de organisatie van dit evenement en fungeren nu als gastvrouw. Niet alleen ontvangen ze iedereen, maar ook hebben ze een aangename verrassing voor de medewerkers: een enveloppe met een aantal tegoedbonnen voor de avond. De tegoedbonnen krijgen de medewerkers voor alle inzet van het afgelopen jaar, als blijk van waardering. En er zijn heerlijke warme en koude hapjes geregeld en drankjes verzorgd.

Kramen vol cadeaus

De bonnen zijn te besteden in de huiskamer en de serre. In deze open ruimtes staan namelijk meerdere marktkramen met heel veel verschillende producten uitgestald. Je komt ogen tekort: Geurkaarsen, body producten, snuisterijen voor de kerst, prachtige sjaals, lekkernijen en nog veel meer. Het is heel leuk om collega’s met hun partner en in eigen kleding te zien, in plaats van in een Domus Magnus uniform. Er zijn heerlijke warme en koude hapjes en drankjes geregeld.

Markt in eigen huis

Niet in de laatste plaats zijn het de bewoners die erg van de winterfair genieten. Op deze manier kunnen zij in eigen huis een presentje voor zichzelf en hun naasten aanschaffen, in een gezellige ambiance. Daarnaast maken zij kennis met de partners van de personeelsleden waar ze inmiddels zo vertrouwd mee zijn. Ook is er nog bijzonder bezoek: de laatste bewoner van “de oude Villa Molenenk” is samen met haar nichtje (vrijwilligster bij Villa Molenenk) op visite. Zij wilde de Villa graag in kerstsfeer komen bewonderen. De eerste winterfair op onze locatie in Deventer was op deze manier een feest voor iedereen.

Wilt u de nieuwsbrief ontvangen?

Wilt u ongeveer zes keer per jaar onze nieuwsbrief ontvangen?
Vult u dan uw gegevens in.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandDomus Magnus is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering
Direct Contact

Brochure

Rondleiding

Geef aan bij welke locatie u graag een rondleiding zou willen inplannen. Wij nemen contact met u op voor een afspraak.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Stel een vraag

Heeft u een vraag? Stuur ons een bericht en wij nemen contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zorghotel informatie

Belafspraak

Plan hieronder een belafspraak in met onze relatiemanager.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.