Wens in vervulling voor bewoonster van De Sterreschans

Afgelopen maand is er weer een wens in vervulling gegaan. Dit keer een verslag van de wens van een bewoonster van de Sterreschans in Nijmegen. Zij vertelde: ‘Ik ben weer in de wereld, in plaats van enkel in de Sterreschans.’

3 april 2019

Geboortehuis in Rotterdam
Om te beginnen is mevrouw met een begeleidster in één van de rolstoelauto’s van Domus Magnus naar haar geboortehuis in Rotterdam gereden. Daarvan is natuurlijk een mooie foto gemaakt. Daarna ging de reis verder naar het huis van de dochter van de bewoonster. Die woont vijf minuten rijden bij het geboortehuis vandaan. Gezamenlijk werd er lekker vers gezette koffie gedronken. Mevrouw genoot intens, ze was al zo lang niet meer op deze plekken geweest!

Bauhaus in Boijmans van Beuningen
Mevrouw wilde ook graag naar het Boijmans van Beuningen museum. Daar aangekomen, werd er eerst genoten van een heerlijke lunch. Daarna werd de tentoonstelling over Bauhaus bekeken, de revolutionaire kunst- en ontwerpschool waarvan de invloed nog steeds voelbaar is. Ruim 800 kunstwerken, meubels, keramiek, textiel, foto’s, typografie en architectuur worden tentoongesteld. Dit bracht veel herinneringen terug. Sommige namen van ontwerpers kwamen de bewoonster bekend voor. Zij had hen vroeger weleens ontmoet via haar man. Die was namelijk architect.

Verhalen honderduit
Tijdens de autorit weer terug naar huis, naar De Sterreschans, vertelde mevrouw nog veel prachtige verhalen over haar leven. Het was een dag om niet snel te vergeten. Al met al was het een bewogen en zeer geslaagd uitstapje.

Wilt u de nieuwsbrief ontvangen?

Wilt u ongeveer zes keer per jaar onze nieuwsbrief ontvangen?
Vult u dan uw gegevens in.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandDomus Magnus is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering
Direct Contact

Brochure

Rondleiding

Geef aan bij welke locatie u graag een rondleiding zou willen inplannen. Wij nemen contact met u op voor een afspraak.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Stel een vraag

Heeft u een vraag? Stuur ons een bericht en wij nemen contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zorghotel informatie

Belafspraak

Plan hieronder een belafspraak in met onze relatiemanager.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.