Verbouwing bij locatie Slingerbosch: zes nieuwe appartementen en een grotere keuken

Woonzorglocatie Slingerbosch wordt momenteel onder handen genomen. Zestien appartementen telt de locatie in Huizen nu, maar al langere tijd lagen er bouwplannen om uit te breiden. Die plannen worden op dit moment uitgevoerd en we volgen het proces op de voet.

18 oktober 2019

Uitbreiding appartementen en keuken

Slingerbosch krijgt er zes ruime woonzorgappartementen bij, waarvan twee tweepersoons, wat een totaal maakt van 22. De appartementen bevatten allen een eigen kitchenette en hebben uitzicht op de tuin. Naast deze appartementen, wordt ook de gemeenschappelijke keuken aangepast en wordt de serre van de eetkamer aangebouwdDe kook- en eetruimte is straks na de verbouwing 60m2 groter. 

Voortgang

Er worden staalconstructies gemaakt, de vloeren worden gestort en dakplaten krijgen een plekje. Er gebeurt veel, maar tot nu toe ondervinden de bewoners en werknemers weinig overlast van de verbouwing en zien zij iedere week weer progressieWel is er door al die regen en het af- en aanrijdende vrachtverkeer een modderpoel ontstaan rondom het huis, wat een uitdaging is voor het bouwbedrijf. Dit is opgelost door de plaatsing van rijplaten en uiteindelijk komt daar nieuw gras. De verbouwing is naar verwachting eind 2019/ begin 2020 gereed. Uiteraard wordt dit hoogtepunt gevierd met een openingsfeest in het nieuwe jaar.

Wilt u de nieuwsbrief ontvangen?

Wilt u ongeveer zes keer per jaar onze nieuwsbrief ontvangen?
Vult u dan uw gegevens in.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandDomus Magnus is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering
Direct Contact

Brochure

Rondleiding

Geef aan bij welke locatie u graag een rondleiding zou willen inplannen. Wij nemen contact met u op voor een afspraak.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Stel een vraag

Heeft u een vraag? Stuur ons een bericht en wij nemen contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zorghotel informatie

Belafspraak

Plan hieronder een belafspraak in met onze relatiemanager.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.