Take-off we vliegen naar Londen!

De bewoners van Koetshuys Erica stapten onlangs in het vliegtuig naar Londen. De dochter van een bewoner is purser, oftewel eerste stewardess bij de KLM. Ze kwam tijdens het wekelijkse beweeguurtje langs in haar uniform en met het bekende blauwe koffertje, waarin de nodige attributen zaten.

2 oktober 2018

Een bewoonster die zelf stewardess is geweest assisteerde bij de veiligheidsinstructies en alle passagiers deden haar na.

Vlieg met me mee naar de regenboog 
Toen was het tijd voor fitnessoefeningen om de bloedsomloop te stimuleren, want we zaten te lang stil. Draaien met de enkels en polsen, we deden allemaal weer vrolijk mee. De vlucht eindigde met liedjes over vliegen. ‘Vlieg met me mee naar de regenboog’ werd luidkeels meegezongen. Bij het uitstappen kregen de passagiers een heuse goodiebag en een stewardessendiploma als herinnering aan deze bijzondere vlucht. Wat een leuke en geanimeerde ochtend was dit, zo wordt samen bewegen een heus feestje!

Voldoende beweging
Qua beweging blijft het voor de bewoners van het Koetshuys niet bij het wekelijkse uurtje gymnastiek. Medewerkers van het Koetshuys nemen graag iemand mee naar een van de gezellige of mooie plekken in de buurt, te voet of met de duofiets. En als daar geen animo of mogelijkheid voor is biedt de ruime, afgeschermde tuin met wandelpaden een mooi en rustig alternatief.

Persoonlijke wensen
In het Koetshuys werkt een enthousiast en deskundig team om de bewoners de nodige zorg en begeleiding te bieden in hun laatste levensfase. De sfeer is informeel en bewoners kunnen rekenen op een warme en persoonlijke bejegening. Bij de zorg, maaltijden en dagbesteding wordt rekening gehouden met persoonlijke wensen en mogelijkheden.

Voor meer informatie over het wonen bij Koetshuys Erica neemt u contact met ons op via info@domusmagnus.com of 085-0645910.

Wilt u de nieuwsbrief ontvangen?

Wilt u ongeveer zes keer per jaar onze nieuwsbrief ontvangen?
Vult u dan uw gegevens in.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandDomus Magnus is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering
Direct Contact

Brochure

Rondleiding

Geef aan bij welke locatie u graag een rondleiding zou willen inplannen. Wij nemen contact met u op voor een afspraak.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Stel een vraag

Heeft u een vraag? Stuur ons een bericht en wij nemen contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zorghotel informatie

Belafspraak

Plan hieronder een belafspraak in met onze relatiemanager.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.