Feestelijke officiële opening woonzorglocatie De Boschstede

Afgelopen vrijdag werd aan de Nieuwstraat in 's-Hertogenbosch op feestelijke wijze woonzorglocatie en zorghotel De Boschstede geopend. De vijftiende locatie van ouderenzorgorganisatie Domus Magnus ontving net voor de start van de zomer de eerste bewoners.

3 oktober 2018

Officiële opening
De oude polikliniek van het Groot Ziekengasthuis stond er tijdens de officiële opening stralend bij. Onder het genot van een glas champagne konden de 80 genodigden luisteren naar de toespraken van de heer van Olden (Wethouder Zorg en Erfgoed) van de gemeente ‘s-Hertogenbosch, locatiemanager Lex Corbijn en de algemeen directeur van Domus Magnus Huub Deterd. “De locatie De Boschstede is voor veel Bosschenaren en mensen uit de omgeving een speciale plek. Niet het gebouw, maar de bewoners maken het verschil en dat maakt de woonzorglocatie pas echt uniek. De geschiedenis gaat immers eeuwen terug, wij pakken hier de draad verder op”, sprak Huub Deterd.

Lintje knippen
Wethouder Huib van Olden noemt de locatie een prettig middeleeuws stukje ‘s-Hertogenbosch met een moderne uitstraling. “We maken allemaal onderdeel uit van de samenleving. De Boschstede heeft daar op deze manier een mooi aandeel in”, vertelt de heer van Olden. Hij bedankte Domus Magnus voor de keuze op ‘s-Hertogenbosch en grapte daarna: “Ga niet naar Limburg maar blijf in Brabant.” De wethouder opende in stijl de woonzorglocatie door het lint bij de toegang door te knippen. De openingshandeling verrichtte hij samen met een van de eerste bewoners. Het heugelijke feit werd gevierd met een hapje, een drankje en sfeervolle livemuziek van harpiste Mea van Delden.

Meer informatie
Bent u geïnteresseerd in het wonen bij De Boschstede? U bent van harte welkom voor een rondleiding. Neem contact op met Domus Magnus via info@domusmagnus.com of 085-0654910.

Wilt u de nieuwsbrief ontvangen?

Wilt u ongeveer zes keer per jaar onze nieuwsbrief ontvangen?
Vult u dan uw gegevens in.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandDomus Magnus is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering
Direct Contact

Brochure

Rondleiding

Geef aan bij welke locatie u graag een rondleiding zou willen inplannen. Wij nemen contact met u op voor een afspraak.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Stel een vraag

Heeft u een vraag? Stuur ons een bericht en wij nemen contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zorghotel informatie

Belafspraak

Plan hieronder een belafspraak in met onze relatiemanager.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.