Playbackshow was hoogtepunt van themaweek bij Hildebrand

Onlangs hebben de bewoners en medewerkers van locatie Hildebrand in Haarlem met volle teugen genoten van een feestelijke playbackshow. De optredens werden verzorgd door de werknemers, welke voor de gelegenheid allemaal waren verkleed. Het was een spectaculaire afsluiting van de Hollywood Glitter & Glamour themaweek.

12 maart 2019

Glitter & Glamour!
Speciaal voor deze playbackshow was het interieur van Hildebrand helemaal in Glitter & Glamour gehuld. Discobollen, glitterslingers en confettiballonnen sierden de ruimte waar de optreden werden gegeven. Verschillende acts werden voor de bewoners opgevoerd, zoals nummers van Willeke Alberti, Maywood met het feestelijke nummer ‘Rio’ en natuurlijk de hit ‘Waterloo’ van ABBA. En wat hebben de bewoners genoten. Er werd meegezongen en geklapt. Wat een feest!

Amerikaanse stijl
De gezellige sfeer was deze dag direct merkbaar. Voor de show zaten alle bewoners druk met elkaar te praten over wat hen te wachten zou staan. Aan deze middag was een Amerikaans tintje toegevoegd, geheel passend bij het Hollywood thema. Er hingen Amerikaanse vlaggetjes en er werden heerlijke donuts uitgedeeld. En toen alle bewoners in het publiek hadden plaatsgenomen, kon de grote show dan eindelijk beginnen.

Van ABBA tot André Hazes
Tijdens de playbackshow werd er gedanst, gelachen en genoten. De werknemers van Hildebrand waren onherkenbaar in hun kostuums. Er was tijdens de optredens veel interactie met de bewoners. Die glunderden helemaal, wanneer ze een hand kregen of een knuffel van één van de ‘artiesten’. Het was een afwisselende, muzikale show. Van ABBA tot Elvis en André Hazes, alles kwam voorbij. Sommige nummers riepen herinneringen op bij de bewoners en er werd gelachen en enthousiast meegeklapt.

Na afloop van alle swingende acts werden alle medewerkers bedankt voor hun prestaties. De muziek ging weer aan en nu konden ook de bewoners meedansen. De middag werd afgesloten met een welverdiende borrel voor iedereen!

Wilt u de nieuwsbrief ontvangen?

Wilt u ongeveer zes keer per jaar onze nieuwsbrief ontvangen?
Vult u dan uw gegevens in.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandDomus Magnus is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering
Direct Contact

Brochure

Rondleiding

Geef aan bij welke locatie u graag een rondleiding zou willen inplannen. Wij nemen contact met u op voor een afspraak.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Stel een vraag

Heeft u een vraag? Stuur ons een bericht en wij nemen contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zorghotel informatie

Belafspraak

Plan hieronder een belafspraak in met onze relatiemanager.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.