Mariska Tichem nieuwe algemeen directeur Domus Magnus

Per 1 april 2019 draagt Huub Deterd zijn taken en verantwoordlijkheden als algemeen directeur over aan Mariska Tichem. Met de positieve afronding van het IGJ-traject is Domus Magnus in een volgende fase aangekomen. Huub Deterd kiest om de weg vrij te maken voor een nieuwe bestuurder. De raad van commissarissen is hem zeer erkentelijk voor zijn bijdrage om de organisatie in rustig vaarwater te loodsen.

11 maart 2019

Met Mariska Tichem heeft Domus Magnus een waardige opvolger gevonden. Mariska heeft ruime management- en bestuurservaring in de gezondheidszorg. Zij is van oorsprong verpleegkundige, die na jarenlange ervaring en opleidingen bestuursfuncties heeft bekleed in diverse (topklinische) ziekenhuizen. Zo heeft zij bij Tergooi ziekenhuizen diverse functies vervuld en was zij vanaf eind 2016 (mede-)bestuurder van het MC Slotervaart. Het bewaken en verder verbeteren van de kwaliteit en veiligheid van de zorg binnen Domus Magnus is haar dan ook toevertrouwd.

Mariska kijkt er naar uit om bij Domus Magnus aan de slag te gaan: ‘Mijn kernwaarden als persoon en bestuurder – professioneel, persoonlijk en samenwerken – sluiten goed aan bij Domus Magnus. In een veranderend zorglandschap kijk ik er naar uit om samen met alle medewerkers de hoogstaande dienstverlening en goede zorg te bieden aan de bewoners en verder te bouwen aan een succesvolle toekomst van Domus Magnus’.

Wilt u de nieuwsbrief ontvangen?

Wilt u ongeveer zes keer per jaar onze nieuwsbrief ontvangen?
Vult u dan uw gegevens in.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandDomus Magnus is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering
Direct Contact

Brochure

Rondleiding

Geef aan bij welke locatie u graag een rondleiding zou willen inplannen. Wij nemen contact met u op voor een afspraak.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Stel een vraag

Heeft u een vraag? Stuur ons een bericht en wij nemen contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zorghotel informatie

Belafspraak

Plan hieronder een belafspraak in met onze relatiemanager.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.