Met zonnig weer naar buiten en genieten!

Bij de eerste zonnestralen gaan gelijk de tuindeuren open. We voelen hoe warm het is en zetten dan vol enthousiasme de spullen buiten. De tuinmeubelen worden van kussens voorzien, de zonnepetjes halen we uit de kast en de waterkannen worden gevuld. Op dit soort dagen gebeurt bijna alles buiten. Samen genieten we van de zon, de fluitende vogels, de warme wind en de gezelligheid.

9 mei 2018

Muzikale tuin
Begin april was het ontzettend lekker weer. Op zondag scheen de zon en gingen alle bewoners in de ochtend al naar buiten, de tuin in en de zon opzoeken. Samen dronken we op het beschutte terras een kopje koffie en thee. Iedereen genoot enorm van die eerste warme zonnestralen. Een moment waar we naar uit hebben gekeken. Op diezelfde dag stond het concert gepland. Toen de muzikanten de villa binnenliepen zagen we de gezichten van de bewoners veranderen. De bewoners snapten direct wat de bedoeling was, naar binnen om het concert bij te wonen. Maar eigenlijk wilden ze dat helemaal niet, ze zaten nog lekker in de tuin. Natuurlijk is daar een mouw aan te passen en hebben we de muzikanten gevraagd buiten te spelen. Ze stemden in en pakten hun instrumenten op en brachten ze naar buiten. En zo werd de saxofoon en een bas naar buiten gebracht. Het concert bestond uit jazz muziek en laat een saxofoon nou net heel veel volume hebben. U kunt het al raden; het concert was een groot succes! Buiten klonk de muziek prachtig en de ambiance was geweldig.

Genieten in eigen tuin
Ook de buren genoten van het spektakel. Dit hebben wij van hen zelf vernomen! ’s Middags gingen we, vanwege het mooie weer, een wandeling maken toen we een aantal buren tegenkwamen. Ze namen geen blad voor de mond en vroegen direct naar de mooie muziek. “Kwamen die prachtige klanken uit jullie tuin?!”. Vol trots knikten we. Ze gaven aan enorm te hebben genoten van het mooie concert, gewoon in eigen tuin.

Verkoeling
Tijdens de warme dagen gebeurt bíjna alles buiten, toch zoeken de bewoners regelmatig de verkoeling binnen op. Ook het eten gebeurt veelal in de gemeenschappelijke woonkeuken en kamer binnen. Veel bewoners geven aan graag binnen te lunchen. Om vervolgens even te rusten, wat soms ook in een schaduwplekje in de tuin wordt gedaan. En later op de middag genieten we weer van een koel drankje of ijsje in onze zonovergoten tuin. Bent u nieuwsgierig geworden naar woonzorglocatie Villa Walgaerde? Vraag dan gratis de brochure aan. Mocht u naar aanleiding hiervan nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Wilt u de nieuwsbrief ontvangen?

Wilt u ongeveer zes keer per jaar onze nieuwsbrief ontvangen?
Vult u dan uw gegevens in.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandDomus Magnus is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering
Direct Contact

Brochure

Rondleiding

Geef aan bij welke locatie u graag een rondleiding zou willen inplannen. Wij nemen contact met u op voor een afspraak.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Stel een vraag

Heeft u een vraag? Stuur ons een bericht en wij nemen contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zorghotel informatie

Belafspraak

Plan hieronder een belafspraak in met onze relatiemanager.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.