De puntjes op de i in Het Sint Jozefpaviljoen voor ontvangst van de eerste bewoners

Het einde van de verbouwing van Het Sint Jozefpaviljoen is in zicht. Volgende week verwelkomt het team aan de Graaf Florisweg haar eerste bewoners.

12 december 2019

Aftellen geblazen

Binnen wordt er hard gewerkt aan het interieur. Niet alleen alle nieuwe meubels worden uitgepakt en krijgen een plekje toegewezen, maar ook de kerstversiering mag meteen al worden opgehangen en getest. De eerste bewoonster meldt zich namelijk na het weekend al, het is nu dus een kwestie van aftellen. De kok is druk in de weer met het inrichten van de keuken en kookt maandag voor zijn eerste zes gasten. Sommige woonzorgappartementen zijn al voorzien van zithoeken, kasten en kitchenettes. De gangen zijn versierd met prachtige natuurfoto’s, verzorgd door Fotowandenshop en Paintservice Tiel. De tuin rondom het monumentale pand wordt begin volgend jaar onder handen genomen en in maart vindt de officiële opening plaats. Hier en daar loopt het in de voorbereidingen net weer anders dan gepland, maar door te anticiperen en goed samen te werken is het team er klaar voor om een fijn thuis te bieden aan haar eerste bewoners.

34 uniforme badkamers in 34 verschillende appartementen

In het voormalig rooms-katholiek ziekenhuis en weeshuis Het Sint Jozefpaviljoen verwezenlijk Domus Magnus 34 woonzorgappartementen. Een gasloos gebouw, infrarood-tegels in alle badkamers en slimme verlichting in de gangen. Lees hier wat het pand allemaal te bieden heeft. Heeft u interesse in deze nieuwe woonzorglocatie in Gouda? Bestel dan nu de brochure of bel met 085-0645910.

Wilt u de nieuwsbrief ontvangen?

Wilt u ongeveer zes keer per jaar onze nieuwsbrief ontvangen?
Vult u dan uw gegevens in.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandDomus Magnus is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering
Direct Contact

Brochure

Rondleiding

Geef aan bij welke locatie u graag een rondleiding zou willen inplannen. Wij nemen contact met u op voor een afspraak.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Stel een vraag

Heeft u een vraag? Stuur ons een bericht en wij nemen contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zorghotel informatie

Belafspraak

Plan hieronder een belafspraak in met onze relatiemanager.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.