Zoals vanouds: logeren bij oma in De Magistraat

De band tussen kleinkind en opa en/of oma kan heel sterk en bijzonder zijn. Uitstapjes maken, blijven logeren en verwend worden door je opa of oma: velen van ons zijn hier wellicht wel bekend mee. Zo ook het kleinkind van onze bewoonster.

7 augustus 2019

Oude gewoontes slijten niet
Als iemand verhuist naar een woonzorglocatie van Domus Magnus, doen we er alles aan om (oude) gewoontes voort te zetten. Zo zijn er bewoners die hun hond of kant gezellig hebben meeverhuisd en zo nog elke dag kunnen genieten van de gezelligheid van hun huisdier. Een ander voorbeeld is de logeerpartijtjes van het kleinkind van een bewoonster van De Magistraat. Hij logeerde altijd graag bij oma thuis. Ook deze bijzondere momenten moeten voorgezet kunnen worden. En zo pakte hij zijn logeertas en ging op weg naar oma.

Bij oma op het logeerbed
De logé sliep tijdens de zomervakantie een nachtje bij oma op het extra bed. Samen aten zij de lunch, het diner en het ontbijt op het appartement van de bewoonster. De enige wens van beide was “of de verzorging ’s ochtends extra zachtjes kon doen wanneer ze mevrouw komen helpen”. De volgende dag stond er als kers op de taart een leuke activiteit op het programma: ze mochten zelf vazen beschilderen. Zo oma zo kleinkind, want beide waren enthousiast in de weer met de glazen vazen en de glasverf.

Poëzieweek
Al eerder zagen wij een bewoonster met haar kleinkind schitterende in de videoclip ‘Ik vergeet je niet‘.

Wilt u de nieuwsbrief ontvangen?

Wilt u ongeveer zes keer per jaar onze nieuwsbrief ontvangen?
Vult u dan uw gegevens in.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandDomus Magnus is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering
Direct Contact

Brochure

Rondleiding

Geef aan bij welke locatie u graag een rondleiding zou willen inplannen. Wij nemen contact met u op voor een afspraak.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Stel een vraag

Heeft u een vraag? Stuur ons een bericht en wij nemen contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zorghotel informatie

Belafspraak

Plan hieronder een belafspraak in met onze relatiemanager.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.