Thema kunst en cultuur centraal op De Sterreschans

Op woonzorglocatie De Sterreschans worden volop verschillende activiteiten georganiseerd voor de bewoners. Hier is het welzijnsteam doorgaans druk mee bezig. Zij zorgen dat er verschillende thema’s en onderwerpen aan bod komen die in de smaak vallen bij de bewoners. Zo hielden zij zich de afgelopen periode bezig met het thema kunst en cultuur.

26 februari 2020

Namaak kunstwerk

Het thema kunst en cultuur is geliefd bij de bewoners van De SterreschansBinnen het thema is er een lezing georganiseerd, maakte een groep bewoners en begeleiders een uitstapje naar het Kroller Muller museum en zijn ze in de huid gekropen van Vincent van Gogh. Het was heel leuk om naast het zien van zijn kunstwerken en het aanhoren van de biografie, ook zelf aan de slag te gaan. Zo werden de schilderijen van van Gogh ijverig nagemaakt door de bewoners.

Thema liefde

Maar kunst en cultuur gaat verder dan Vincent van Gogh. In de maand februari staat de liefde centraal. Ook binnen dit thema luisterden bewoners geïnteresseerd naar een lezing over de liefde. Daarnaast werd de creatieve kant ingezet bij het maken van bloemstukken in de vorm van een hart. Aan lekkernijen ontbrak het tijdens dit thema ook niet: op de foto ziet u de bijpassende koekjes die nét uit de oven kwamen.

Wilt u de nieuwsbrief ontvangen?

Wilt u ongeveer zes keer per jaar onze nieuwsbrief ontvangen?
Vult u dan uw gegevens in.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandDomus Magnus is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering
Direct Contact

Brochure

Rondleiding

Geef aan bij welke locatie u graag een rondleiding zou willen inplannen. Wij nemen contact met u op voor een afspraak.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Stel een vraag

Heeft u een vraag? Stuur ons een bericht en wij nemen contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zorghotel informatie

Belafspraak

Plan hieronder een belafspraak in met onze relatiemanager.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.